Összeszedtünk pár ötletet, hogy mivel érdemes tölteni az időt, akár a vízparton, akár egy nagyvárosban töltjük az elkövetkező napokat:

  • Indul a Triplacsavar június 7-én, Budapesten! Iszogatás különleges bútorok között. Egy izgalmas szerda este a Fabrika műhelyben, ahol  borokat, színeket, formákat, hangokat kóstolunk. Ismét a város legfinomabb kenyereit társítottuk olyan borokhoz, amelyekkel kölcsönösen kiemelik egymás legszebb textúráit, izgalmas fűszerességét. A zenét a Budabeats kiadó alapítója Dj Gandharva adja. 

 

  • A STIHL ismét meghódítja a Balatont. Ezúttal egy nem mindennapi motorshow-val várják a 18. Harley-Davidson Open Road Fest közönségét június 10-én, szombaton, Alsóörsön. A show része lesz, hogy két háromszáz kilós tölgyfából, Gáborecz István faszobrász egy életnagyságú Fat Boyt fog kifaragni. 
  • Az Eleven Team egy Nyári túlélő kalauzt hozott létre hiperaktív gyerekek szüleinek. Az összegzés ötleteket, tippeket ad, hogy miként foglalják le a túlpörgött gyerekeket. A tanácsok mellett számos programot is rendeznek a nyár teljes időszakában.