Végre rendesen beindult a nyár, úgyhogy ebben a heti trendben mutatunk is néhány szexi és kacér és lenge nyári ruhát! A viselőik többé-kevésbé híres személyek a világ különböző részeiről, és bár néhányuknál egész évben lengeségi szezon van, azért most mintha még ők is egy kicsit ráerősítettek volna. Nézze végig a képeket, aztán válasszon magának egy kedvencet, alul már megy a szavazás!

Belén Rodriguez - Milánó

Belén Rodriguez egy argentin származású tévés személyiség és showgirl. Showgirlök a legnagyobb számban Las Vegasban fordulnak elő, de Rodriguez nem ott él, hanem Milánóban, úgyhogy kaszinózás helyett egy céges eseményre ment el egy nyáriasan színes, szimmetrikus mintájú miniruhában. Amit, biztos véletlenül, fel is fújt a szél, kb. csípőig, ahogy azt a fenti képen elnézzük. Belén Rodriguez 32 éves, és szerintünk egy ilyen ruha június elejére bárkinek belefér. De akinek ilyen jó alakja van, annak meg végképp.

Daisy Lowe - London

Daisy Lowe egy modell, aki arról is híres, hogy az édesapja Gavin Rossdale, aki aztán Gwen Stefani férje volt. Ő szerda este Londonban a Royal Academy nyári kiállításának megnyitóján volt egy fekete ruhában. Nem tudjuk, Angliában mennyire nyárias most az idő, de Lowe mindenesetre egy olyan fazont választott, ami egyrészt ujjatlan és merészen dekoltált, másrészt viszont alul hosszú, azonban látványosan fel van sliccelve. Van hozzá egy pici, kerek retikül és már egyben is van az elegáns, de szexi nyári szett.

Lydia Ansel - Las Vegas

Hát a fenti képek alapján inkább playmate-nek néznénk Lydia Anselt, de igazából egy hegedűművészről van szó. Egy tipikus kis fekete ruha nyáron is viselhető, főleg egy ilyen, merészebb dekoltázzsal. A kiegészítők ezüstszínűek, a cipő is fekete-ezüst, szóval Ansel nagyon vigyázott a színkombinációra. Az eseményt egyébként egy olyan könyv tiszteletére rendezték, amiben meleg férfiak adnak szextippeket heteró nőknek.

Vanessa Hudgens - Hollywood

Egyértelműen Vanessa Hudgens a legismertebb eközül a hat nő közül, annak idején Zac Efronnal lett híres a High School Musicallel. Ő a Moschino nevű márka hollywoodi eseményén villogott egyet a héten erre a divatházra jellemzően tarka ruhában. Ennél a színkavalkádnál nyáriasabbat elképzelni se tudunk, a két kerek melldíszítés pedig egyenesen hipnotizálja az embert. És citromsárga hozzá a smink!

La La Anthony - Washington

La La Anthony bemondóként lett híres az MTV-n, de most színésznőként szerepel a Starz nevű csatorna Power című műsorában. Ebből már a negyedik évadot promózta most Washingtonban. A szettje úgy néz ki, mintha elment volna fürdeni a tengerbe, de ráakadt volna egy halászháló, azonban érdekes módon ennek ellenére baromi menőnek fogják találni ezt az összeállítást azok, akiket nem zavar az enyhe fokú ribancosság.

Jasmine Petty - Bécs

Jasmine Pettyről azt írtuk két éve, hogy nélküle nincs meg a bécsi Life Ball. Idén sem hiányzott erről a borzasztóan látványos bálról, ezek a képek még a pénteki érkezésekor készültek róla.

Ki tetszik a legjobban?

Az olasz-marokkói származású, transznemű modell igazán nyárias időjárásra számíthatott, mert a fehérneműjére csak egy lenge kabátot vett fel, plusz egy olyan napszemüveget, ami egy ruhát viselő nőn kacérnak hatna, így viszont valószínűleg kicsit kevésbé feltűnő.

Hogy a piros zakós úrnak miért kell tartania az ernyőt, azt nem értjük, tekintve hogy nem esik az eső, viszont az ernyő átlátszó, szóval a napsugárzás ellen meg nem véd. Nem baj, az összkép így is őrülten menő, önnek Jasmine Petty lett a kedvence? Ha még nem tette volna meg, szavazzon most!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét legkacérabb női bemutatják: hat lenge-szexi nyári ruha a szezon elejére

A heti trendben színes és nagyon kivágott ruhákat nézhet meg híres csajokon. A nyár pont ennek a szezonja! Ki a legszebb?

3 · Jun 11, 2017 08:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments