Elég sok furcsa, szokatlan photobombbal találkoztunk már itt a Velveten: láttunk már zombiszerű szellemalakot, földönkívülit, nagyon laza teknőst és még delfint is, akik mind-mind véletelenül, vagy éppen direkt beleálltak egy szelfibe vagy csoportképbe. Na de még mindig lehet újat mutatni a műfajban! 

Az idei fesztiválszezon eddigi legfurább fotóbombája egy brit fesztiválozó sráchoz kötődik, aki először ezen a képkollázson tűnt fel először. Egy filmes szakra járó angol diák, Al tette fel a twitterére azzal a szöveggel, hogy ez valószínűleg a legfurcsább photobomb evör. 

Igen, jól látja, a képek jobb oldalán látható úriember éppen a saját kézfejét próbálja megenni. Az persze még bizarrabbá teszi az egészet, hogy a fiatal srácnak hiányzik az egyik kézfeje, szóval az első látszat ellenére nem az öklét tartja a szájában. Később még jó pár fesztiválozó fotóján feltűnt, itt például egy csoportképen:   

Itt pedig egy koncerten, a közönség soraiban fotóbombázott éppen.

De ki lehetett ez a fiú és miért csinálta mindezt?

- merült fel joggal a kérdés. A fesztivál után felfedte kilétét az illető, és elárulta azt is, hogy miért csinálta mindezt. Luke Manson a képeken látható fiatal férfi, és egész végig tudatosan követte el a képroncsolásokat, mivel ő nem más, mint a Photobomb Mestere. Pont az volt a célja, hogy minél több fesztiválos szelfin vagy csoportképen legyen benne, és teljesítette a küldetését, sőt a Twitterén elárulta azt is, hogy ez a kép volt a kedvence. 

Néhány fesztiválozótól még elnézést is kért, hogy belerondított a közös fotójukba, de semmi oka nem volt bocsánatkérésre: a saját bejáratú projektje virális lett, sokan megosztották a képeit, és azóta már rajongói is vannak Luke Mansonnak.

via Some Entertainment

Facebook Post Comment Embed placeholder.