Egy amerikai Instagram-felhasználó a napokban posztolt egy remek képet, amit, ha már szembejött, muszáj idetennünk a Nyár blogba.

A post shared by Jake Simpson (@chekope_dreadge) on

Talán ez egy korszak vége. Ideje, hogy a csuklóm lélegezhessen egy kicsit.

Ezt kommentálta hozzá ez a bizonyos Jake Simpson, aki a fotóit elnézve végigfesztiválozta és végigutazta az utóbbi hónapokat, többek között Magyarországon is járt, ezt a tavalyi Ozora fesztiválon szerzett karszalagból tudhatjuk biztosan. Ahogy nézzük, a karszalagok, amiket most levágott, 2016-osak, de lehet, hogy régebbi is van köztük.

De vajon miért van vége egy korszaknak? Vajon felhagy most a fiatalember az utazgatással? Vagy egyszerűen csak helyet csinált az idén nyári karkötőknek? Hát ez majd nyilván kiderül a következő hetekben-hónapokban.

Mi volt a leghosszabb idő, amíg ön egy fesztivál után a csuklóján hagyta a belépős karszalagot?

Sokan csinálják azt, hogy a fesztiválon belépőnek adott karszalagot a rendezvény után még megtartják egy ideig, egyrészt talán mert így utána is felismerik egymást másokkal, akik ugyanazon a rendezvényen vettek részt, másrészt meg mert így ott marad valami az ember csuklóján, ami mindig emlékezteti a buliban töltött szép napokra.

Mások viszont azt szokták mondani, nem jó ötlet fent hagyni a karszalagot, mert nem higiénikus – hát ezen a fenti Instagram-felhasználó feltehetőleg nem aggódott túl sokat.

Mindenesetre kíváncsiak lennénk, hogy a Velvet olvasói is hódolnak-e néha ennek a szokásnak. Önnek mi volt a leghosszabb idő, amíg a csuklóján hagyott egy fesztiválbelépős karszalagot? Kérjük, klikkeljen egyet a szavazógépen!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Most vágta le tavaly nyári fesztiválkarszalagjait, így néz ki a helye

Feltehetőleg kell a hely az újaknak, mindenesetre a kép magáért beszél. Ön is a csuklóján szokta hagyni a karszalagokat fesztiválozás után?

28 · Jun 24, 2017 04:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments