Ahogy lassanként hozzánk is visszatalál a kánikula, úgy a világon már százszázalékosan tombol. A híres emberek is a sarokba dobják ilyenkor a melót és ki-ki a maga módján indul neki a nyárnak, pontosabban az önfeledt turistáskodásnak, strandolásnak, bolyongásnak. 

Például:

Kourtney Kardashian és pasija, Younes Bendjima bokszoló a szegény ember motorcsónakján száguldozik Saint-Tropez-ban. A képek tanúsága szerint bejött nekik a vízibiciklizés. Barátaikkal, akár egy csapat tini, csúszdáznak és élvezik a napsütést.

Donald Trump már elnöksége előtt is gyakran adózott a golf örömeinek, ha beköszöntött a nyár. Elnökként valószínűleg nem ér rá annyit játszani, de erről nem sokat lehet tudni, ugyanis a pályán elért eredményeit nem osztja meg olyan gyakran a Twitterén, mint egyéb gondolatait. Mindenesetre most elárverezik régi golfütőit, amelyeket egy golfklubban használt, így ha szeretne egy kicsit részesülni az élményből, forduljon a bostoni RR Auctionhöz.

Az amerikai komikus, Kevin Hart pedig szülinapot ünnepelt Miamiban. Nincs is jobb, mint a tengerparton, egy hajón rendezett meglepetésbuli, látványos, tematikus tortával.

Végül pedig egy-két aranyos családi képünk van Chris Prattről és kisfiáról, ahogy pecázgatnak Hawaiin. Úgy fest, értenek is a dologhoz, mivel rövid idő alatt komoly zsákmányra tettek szert.

Melyikük példáját követné most a legszívesebben?

via northfoto