A külföldi hírességek idei bikiniválasztását már megénekeltük, így most a magyarokon a sor. Ahogy azt a címben jeleztük is, mindenkinek sikerült a lehető legjobb, legelőnyösebb fürdőruhát kiválasztania. Kezdjük is a sort VV Seherezádéval.

Posted by Vivien Seherezádé Nagy on Tuesday, 4 July 2017

Tóth Gabi egy egyszerű, de nagyszerű fekete bikini felsőt választott a strandra való lemenetelhez. A derekára pedig egy színes kendőt kötött.

Menünk' a strandra 🐥🦐🐡🐟🌊🤤😁

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nádai Anikó a horvátországi nyaralásakor készítette az alábbi képet. Illik hozzá ez a rikító rózsaszín szett. Plusz még a háttérben zubogó vízesés is dob kép esztétikai értékén.

⛱☀️#krka #holiday #day3 #ilovecroatia ☺️❤️

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina egy önkritikát megfogalmazva osztotta meg ezt a posztot. Megjegyezte, hogy idén nyárra nem lett kész a tökéletes bikiniteste. De annyira azért nem izgatja a dolog.

Görög Zita a tavalyi bikinijét vette fel. Pedig vett újat. Az biztos, hogy jól áll neki. Mutatjuk is.

Horváth Éva csak a teraszig jutott, de legalább így is megnézhetjük, hogy milyen őrületes formában van így friss kismamaként.

Természetesen a két legismertebb magyar modell sem maradhat ki ebből az összeállításból. A mellékelt ábra szerint Mihalik Enikő eléggé bírja az olyan vidám vasárnapokat, amikor egy piros bikiniben hempereghet a teraszon.

Days like this.. #HappySunday

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig Palvin Barbara adja a vidéki lányt.

Let's roll 🚜

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vadító bikinikben nyomulnak a magyar celebek

Nádai Anikó, Görög Zita, VV Seherezádé, Horváth Éva, Palvin Barbara és Mihalik Enikő is elég jó fürdőruhát választottak idén nyárra.

39 · Jul 08, 2017 01:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments