Csak hogy bebizonyítsuk, nem kamuztunk jobbra-balra, amikor azt állítottuk, hogy bármit kérdezhetnek a Dumafüreden fellépő humoros emberektől, akik majd jól megválaszolnak mindent,

egy összefoglalóban emlékezünk meg a három nap megható történéseiről.

Persze nyilvánvaló, hogy eddig is követte a Facebook-oldalunkat, és a Dumaszínház Facebook-oldalát az élő közvetítésekért, de azért nem árt összegezni, hogy miket tudtunk meg Benk Dénestől, Csenki Attilától, Kovács András Pétertől, Hadházi Lászlótól és Kiss Ádámtól. 

Lássuk is menten! 

Péntek: Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter

A péntek azonnal egy csalódott pillanattal kezdődött, amikor kiderült, Felméri Péter egy másik fellépés miatt nem tud élő valójában jelen lenni a programon, így csak kihangosított telefonon keresztül nyilatkozott az égető kérdésben, hogy cserélne-e (nem kosaraskártyát, hanem személyiséget) egy celebbel, ha tehetné. Innen tudjuk, hogy nem, ahogy Csenki Attila sem, Benk Dénes azonban Majka bőrébe bújna, vagy legalábbis bújt volna akkor, amikor állítólag 18 órán át szexelt Kiss Ramónával. 

Szombat: Kovács András Péter, Hadházi László

Hadházi László a tökéletes rozéfröcss titkát árulta el a nézőknek, ami nagyjából annyit tesz, hogy alul legyen a víz. Igen. Tehát öntsünk bort a vízbe, mert attól - szerinte - pozitív irányba változik a minőség. Ha azonban fordítva tesszük, és a bort töltjük a vízre, az nem lesz annyira jó, mint az előző, úgyhogy ne is erőlködjünk, mert nem érdemes. Logikus érvelés, Kovács András Péter sem ellenkezett az ügyben, helyette inkább megjegyezte, hogy a kedvenc vizes sportja a duguláselhárítás. Nem, nincs összefüggés a kettő között, de ez pont jól is van így. 

Vasárnap: Kiss Ádám

Kiss Ádám szerint a tökéletes fesztivál akkor tökéletes, ha eleve jó, vagy legalábbis milyen, de a szórakozás amúgy is függ attól, hogy mit fogyasztunk közben, és milyen sorrendben. Meg hogy kikkel vagyunk, és milyen zene szól a helyszínen. Más kritérium nincs, csupán ezeknek kell megfelelni, és kész. Egy olvasónkat viszont egészen más érdekelte, így azt a kérdést találta feltenni a humoristának, hogy milyen vezetéknevet választana magának, ha nem Kiss lenne, mire jött a válasz, hogyaszondja:

Kovács.

A Kovács nevet pedig nyilván érdemes cifrázni, és kreatívan létrehozni belőle olyanokat, mint mondjuk a Kovács András Ádám vagy Kovács Ádám Péter. Fogalmunk sincs, miért pont ezek jutottak eszébe, az viszont biztos, hogy marad a Kiss, nem véletlenül: egyszer Farkasházy Tivadar arra célozgatott neki, hogy ilyen egyszerű névvel sose fog tudni karriert csinálni, és hát... be kell fejeznünk a mondatot? Aligha. 

Ma este egyébként Badár Sándortól és Badár Tamástól kérdezősködhet, ne is fogja vissza magát, nincs értelme szégyenlősködni. Jöjjön Facebook-oldalunkra, de ha szemérmesebb, akkor írjon emailt, és tudakolja meg tőlük, ami a szívét nyomja! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így lett Kiss Ádámból Kovács Ádám Péter

Lemaradt a Dumafüredes bejelentkezésekről? Szerencse, hogy ránk mindig számíthat.

2 · Jul 24, 2017 03:09pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments