Az elmúlt öt napban öt olyan cikk jelent meg itt a Velveten a Nyár blogban a Szigetről, amiben mindig öt lányt mutattunk – a fesztiválon jártunkban-keltünkben ugyanis folyton fotót kértünk csinos lányoktól, és naponta posztoltuk közülük az öt legcsinosabbat. Természetesen a végső döntést nem vállaltuk magunkra, olvasóink szavazhattak az aznapi öt közül a legjobbra. Ma van a fesztivál utolsó napja, a sokezer szavazat alapján összejött 5 győztes, szóval itt az ideje a döntőnek!

Önök szerint az összesen 25 lány közül az alábbi 5 volt a legcsinosabb, hát most válasszuk meg a legszebbek közül az abszolút győztest! Nézzük!

Szivárványos lány

Az első összeállítás egyértelmű győztese a fenti lány lett, aki neonzöld sportmelltartóban és egy magasított derekú, szivárványszínű nadrágban pózolt nekünk. Diszkréten csillámlik a sminkje, élénk színű a körme, egyedül a cipő az, amit 100%-ban csak a praktikum határoz meg, de ez fesztiválon máshogy nem is lehetne.

Horgolt ruhás lány

A második fordulóban a legnépszerűbbnek a fenti lány bizonyult, aki egy türkiz bikinit viselt, és rajta egy retróhangulatú, horgolt ruhát. A napszemüveg és a fejkendő is csak ráerősít az egyéni stílusra, ami önöknek ezek szerint nagyon bejött.

Csillámló hajú lány

A szombati cikk eredménye volt a legelsöprőbb győzelem: kb. ötből négy olvasónk a fenti lányt találta a legcsinosabbnak az aznapi ötből. Kíváncsian várjuk, hogy ez a kétségtelenül nagyon bájos lány ezúttal mennyi olvasónkat hódítja meg.

Testszínű felsős lány

Az öt nap közül vasárnap jött a legtöbb szavazat, aminek döntő többségét a fenti lány kapta. Megérdemelte, ugye? Semmi feltűnősködő ruhadarab vagy hivalkodó smink, önök nagyon értékelték a természetesen bájt és szépséget.

Vidám blúzos lány

Hétfőn pedig, az utolsó fordulóban a vidámság győzedelmeskedett: győzött a fenti lány, aki vidáman pózolt nekünk egy olyan felsőben, amit vidám és virágos minta díszít. Ő az ötödik az öt kedvenc közül, nem maradt más hátra, mint az utolsó szavazás. Kíváncsiak vagyunk, kit választanak meg olvasóink a 25. Sziget fesztivál legcsinosabbjának, kérjük, tegye hozzá a játékhoz a szavazatát ön is!

Ön szerint melyikük volt a Sziget legcsinosabb fesztiválozója?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megvan a Sziget 5 legcsinosabb fesztiválozója

Mi fotóztunk, önök szavaztak, itt az ideje a döntőnek az öt legcsinosabb lány között!

252 · Aug 15, 2017 04:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments