Lassan hagyománnyá kezd válni, hogy minden évben csinálunk egy olyan kvízt a Szigeten, amiben meg lehet tippelni arcról, hogy a képen látható fesztiválozók melyik országból érkeztek. A tavalyit itt találja, a tavalyelőttit itt, az idei legfrissebbet alább.

Általában zászlóval közlekedő embereket szólítottunk le ehhez a kvízhez, mivel tíz perc után rájöttünk, hogy ha csak úgy véletlenszerűen választunk ki valakit, akkor vagy francia vagy holland lesz az illető – idén is ők vannak a legtöbben. A fenti borítókép a kemény munka közben készült, mert ez a borzasztóan jó kedélyű társaság ragaszkodott hozzá, hogy készüljön egy kép a nemzetiségi hovatartozást firtató riporterrel is.

Szóval mindenkiről két fotónk van, alább el kell indítani a játékot a megtekintésükhöz. Az első fotóról hiányzik mindenféle földrajzi utalás, természetesen ennek alapján kell majd találgatni. Aztán aki az összes tippjét leadta, az megnézheti a helyes válaszokat: azaz az országjelzést vagy zászlót tartalmazó képeket. Időre megy, de nem kell rohanni, élvezze nyugodtan a portrésorozatot – nagyon jó lett!

Fotókat mutatunk fesztiválozókról. Tippelje meg, melyik országból érkeztek!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »