osvartcover

Szerintünk ezek voltak a nyár legjobb magyar, fürdőruhás instaposztjai

2017.08.27. 17:10

Hát sajna ennek a nyárnak a mostani hétvégével nagyjából vége. Ebből az alkalomból úgy éreztük, jó lenne még visszanézni az utolsó nyári heti trendben, hogy milyen nyaralós-bikinis fotókat jelentettek meg magukról a magyar hírességek idén nyáron az Instagramon. Áttekintettük a teljes termést, az alábbi hatról gondoltuk úgy, hogy az ön nyarából sem szabadna kimaradnia. A hat közül melyik kép az ön kedvence?

Jakabos Zsuzsanna

Az első kép dátuma még június legelejét jelzi, és a felirata szerint ez tényleg még csak a bemelegítés. Fogjuk fel úgy, hogy ezzel a képpel melegített be Jakabos Zsuzsanna az egész nyárra. Ez nem is egy igazi strandolós bikini, de persze az úszónőnek ez is remekül áll.

Legutóbb a Fitt Plázson láttuk őt, és azt az eseményt is ugyanez a cég szponzorálta, akiknek a logóját Jakabos a fenti képen diszkréten kiemeli a törölközővel. Nincs ebben semmi különös, nyilván nem (csak) jókedvükben posztolják a hírességek a bikinis fotókat, hanem azért, hogy valami kis reklámot el tudjanak adni vele. A cikkben látható képek zöme egyben promó is, ez van, ez egy ilyen műfaj, senki ne hagyja magát zavartatni.

Görög Zita

A post shared by Görög Zita (@gorogzita) on

Szintén június legelejéről származik a kedvenc képünk Görög Zitától, és örülhet ennek a tarka mintás bikininek a gyártója is (a nevét csakazért se írjuk le, de akit érdekel, az Instán megnézheti), hogy ilyen jól sikerült ez a kép. Napszemüveg, függőágy, relaxálás – reméljük, önnek is volt ebből része megfelelő mértékben idén nyáron, és lesült legalább annyira, mint Görög Zita (feltéve persze, hogy ön is szeret lesülni)!

Cynthia Dictator

Cynthia Dictator a napszemüvegét promózza éppen, és őbenne az a jó, hogy amikor csak egy kiegészítőt mutat be egy bikinis képpel, akkor is tesz bele egy-két igazán egyéni csavart. Egyrészt feltűnő, hogy gyakorlatilag vízszintesre van fektetve az egyébként nyilván függőleges kép, de a '80-as éveket idéző, göndör frizura sem semmi. Annyira terebélyes a séró, hogy ha ennél kisebb fülbevalót vett volna hozzá, valószínűleg észre sem vesszük, hogy van bármi a fülében.

Horváth Éva

Horváth Éva sem híve az önmagáért való bikiniben fényképezkedésnek, de ő se nem magát a fürdőruhát promózza, se a napszemüveget. Az ő fotójában az a pláne, hogy ilyen alakja volt pár napja, 16 héttel szülés után, és a diétához ajánl egy kiegészítőt. De mi koncentráljunk inkább a bikinire, ami a kavargó színekkel a vizes vb-t idézi számunkra. Nagyon mentek idén ezek a minták, jól is állnak Horváth Évának, még akkor is, ha a nőies bikinivel éles ellentétben van a meglehetősen férfias sapka.

Osvárt Andrea

A post shared by Andrea Osvart (@andreaosvart) on

És most nézzük két külföldön élő honfitársunkat, akik a bikinis fotóikkal nem promóznak semmit önmagukon kívül. Osvárt Andrea, aki az idei szezont Cannes-ban kezdte, ezen a héten Horvátországban volt, ott készült róla ez a fantasztikus matracozós kép. Jópofa, szexi maga a kép is, de konkrétan a fürdőruha is.

Vajna Tímea

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Kinek a fotója tetszett a legjobban?

És a hatodik Vajna Tímea, aki ezen a hétvégén Ibizáról posztolt. A bikiniket általában szexibbnek tartják az egyberészes fürdőruhánál, és ezt a problematikát Vajna Tímea úgy hidalja át nagy rutinnal, hogy kicsit átigazgatja a felsőrészt. Vagy persze az is lehet, hogy magától csúszott félre a fürdőruha, az biztos, hogy a víz alatti villantást azért muszáj volt megosztás előtt (tengeri) csillagokkal cenzúrázni.

Mindenesetre így a víz alatt ibolyaszínűnek és fűzősnek tűnik ez az úszódressz, na, önnek ez lett a kedvence a hat közül? Kérjük, kattintsa be kedvencét a szavazógépen, kíváncsiak vagyunk, ki lesz a legnépszerűbb!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szerintünk ezek voltak a nyár legjobb magyar, fürdőruhás instaposztjai

Görög Zita függőágyban nyújtózott, Osvárt Andrea gumimatracon hasalt, Vajna Tímea pucér mellel úszott a víz alatt. Mindenről van fotó.

16 · Aug 27, 2017 05:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments