via GIPHY

Unja, hogy mindenki nyaral, csak Ön nem? A kollégái a strandon feszítenek egy hideg fröccsel a kezükben, míg Ön az irodában gürcöl? Hát, ez van, de ne essen pánikba! Június ugyan már lecsengett, de még nincs minden veszve azok számára sem, akik esetleg eddig egy napot sem voltak szabadságon a nyáron. Még lehet tökéletes ez a maradék 1,5 hónap! Ehhez persze nagyon szigorúan be kell tartani az alábbi tippeket, trükköket és praktikákat. Ha egyet dolgot is kihagy, akkor máris oda a SUMMER TIME, SUNSHINE, HAPPINESS.

via GIPHY

A tökéletes nyár eléréséhez a következő dolgokat nem szabad kihagyni.

1. Pihenés

- Mindennél fontosabb, hogy áldozzunk a pihenés, a hesszelés, a láblógatás oltárán egy kicsit. Hisz mit ér a nyár, ha csak egy to do listen keresztül látjuk csak az előttünk álló órákat, napokat, heteket? Álljunk meg egy pillanatra!

via GIPHY

2. Nyaralás

- Igaz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon, ugyanakkor az évszak sajátosságát, a jó időt, a döglesztő meleget kihasználva célszerű az utazást is megfontolni. Persze ez pénzbe kerül, de manapság mit adnak ingyen? Semmit. Ennyi kényeztetés, ennyi kikapcsolódás, ennyi szórakozás, költekezés mindenkinek kijár. Sőt! Meg is érdemli az egész éves hajtás után.

via GIPHY

3. Lazulás

- Ha épp nincs időnk az 1. pontba foglalt huzamosabb, órákig, napokig tartó pihenésre, akkor érdemes néhe 1-1 órányi lazuló sessiont beiktatni a sűrű hétköznapok végére, hogy azzal is egyfajta bézik nyaralás illúziójába ringassuk magunkat.

via GIPHY

4. Üdülés

- Lásd: 2. pont.

A sorrenden lehet variálni, de minek. Esetleg lehet cifrázni a dolgokat némi szórakozással, leheletnyi kikapcsolódással, nüansznyi ábrándozással.