Először Imádta az internet a love storyt

A történet úgy kezdődött, hogy egy párnak nem jutott hely egymás mellett a repülőn, ezért megkértek egy fiatal nőt, hogy cseréljen velük helyet a New Yorkból Dallasba tartó járaton. A fiatal lány belement, akinek az új helye egy elég jóképű srác mellé szólt, a fiatalok flörtölni kezdtek egymással, pedig a repülőgép még ki sem gördült a kifutópályára. 

A fiatalok nagyon elmélyedtek a beszélgetésben, kiderült, hogy mindketten személyi edzők, fitnesz tippeket osztottak meg egymással, és még családi fotókat is mutogattak egymásnak, sőt, végül együtt távoztak a repülőtérről.

Az internet felkapta a történetet, a posztok több ezer szívecskét kaptak, amiben közrejátszott, hogy ebben a love story-ban benne vannak a véletlenek és élőben lehetett végigizgulni. Na jó vagy csak azért, mert titokban mindenki egy perverz kukkoló.

Van, aki már megbánta, hogy lájkolta

Mi a gond ezzel a történettel? Ebbe a sztoriba annyi csavar került, hogy onnan ismerjük ilyen messzemenően részletesen az eseményket, mert a mögöttük ülő nő, Rosey Blair Twitteren élőben közvetítette az egészet, természetesen az érintett utasok beleegyezése nélkül. Körülbelül hatvan üzenetet posztolt a nő, amire már az ingyenwifi sem volt elég. 

Egyeseknél viszont ez a történet kiverte a biztosítékot. A Washington Post is eléggé bedühödött, a lap kukkolónak nevezte a párt, akik hasznot húznak valakinek a magánéletéből. 

A nő úgy tetézte a dolgot, hogy ingyen jegyeket kért, hátha újabb sikerrel jár kerítőnőként, és azt sem bánta volna, ha állást kap mondjuk a BuzzFeednél, mert mint nem titkolta, színésznő és író a foglalkozása. 

Habár a fiatalok arcát kitakarta a képeken, nem telt sok időbe beazonosítani a szereplőket. A férfi Euan Holden nevű egykori focista, aki örömmel villogott egy kicsit a médiában, több tévéműsorban is szerepelt, ahol azt is megosztotta, hogy valószínűleg még találkozni fog a lánnyal. 

Euan Holden (@euanholden) által megosztott bejegyzés,

A lány, akinek az internet már kitalálta a keresztnevét, viszont köszöni szépen, nem kér a felhajtásból, inkább törölte a Twitter profilját és titkossá tette az Instagramját, valószínűleg a csinos lány elég sok kéretlen megkeresést kaphatott. A férfival ellentétben őt amiatt is betámadták, mert Blair arra is utalgatott, hogy a pár már szexelt, mert a fiatalok egyszerre mentek ki a mosdóba

Végül bocsánatot kért a  botrány miatt 

Rosey Blair azóta elismerte, hogy hibázott, és egy egész hosszú posztot írt erről. Persze van miért okolni a nőt, de azt se felejtsük el, hogy több tízezer szívecskét kaptak a poszjtai, szóval ő csak meggyújtotta  a szikrát, ami viszont a többi internetes kukkoló miatt kapott lángra.

(Vox)