A múlt héten hazai celebek strandolós szettjeit néztük a heti trendben, hát azóta megtartották a Miami Swim Week nevű fürdőruhás divatbemutatósorozatot Miamiben (nyilván), ahol a tervezők ezúttal sem hagyták, hogy a fantáziájukat olyan dolgok korlátozzák, mint például az átlagember testalkata vagy hogy épeszű ember miben szokott napozni vagy a vízbe menni. Szóval a praktikumot és az életszerűséget kár keresni ezeken a fotókon, ez most itt azért van, hogy látványos és szexi legyen. 

És nehogy bárki azt gondolja, hogy a Miami Swim Week egy szexista esemény, ami csak arra megy ki, hogy nők a mellaljaikat mutogassák – természetesen voltak férfiak is, és mutatjuk majd őket is, csak nem ebben a cikkben, hanem természetesen a Kockahas blogban. Ebben az összeállításban a Miami Swim Week hat leglátványosabb-legszexibb bemutatójáról láthat fényképeket, és mint a heti trendben mindig, most is kíváncsian várjuk az ön véleményét: a hat közül melyik tetszik a legjobban?

Just Bones Boardwear

Valamennyire a fenti fotórészletből is látszik, hogy a Just Bones Boardwear bemutatóján nemcsak a férfimodelleknek volt kockahasa, hanem néhány nőnek is. Kattintson a képre és rögtön teljes méretben láthatja, hogy miről van szó: az összeállítás talán legjópofább, leghordhatóbb fürdőruháit tekintheti meg egy csomó tök jó színben, de egészen elképesztő fizikumú nőkön.

Candice Cuoco

Na ez viszont tipikusan egy olyan bemutató, ami olyan szetteket tartalmaz, amilyeneket igazi strandon sosem fogunk látni, a modellek testalkatától függetlenül. Candice Cuoco annyira szereti pertlikkel összekötözni a modelljeit, hogy csak na, és a szadomazós hangulatra ráerősítenek a bőrsapkák és kesztyűk is. Igen, kesztyűk, méghozzá könyék fölé érők, igen, fürdőruhához! De a nagy beöltözés ellenére ez az egyik márka a hat közül, akik miatt kellett a 18+-os karika erre a cikkre, amint azt ön is meglátja rögtön, ha belelapoz a fotókba.

Silvia Ulson

Ha önnek a szadomazó nem a világa, akkor esetleg Silvia Ulson jobban fog tetszeni: ő az amerikai őslakosok kultúrájából merített ihletet egy eléggé pszichedelikus kollekcióhoz. Sok szín, szimmetria, egymásba átalakuló formák, és annyi kiegészítő, hogy az párját ritkítja. Az őslakos amerikaiak strandszettje ezek szerint még térd fölé érő csizmát is tartalmaz. Értelme természetesen nincs, viszont baromi menőn néz ki szerintünk. Ön szerint?

Monica Hansen

És most jöjjön még egy olyan divatbemutató, ami relatíve minimalistának tűnik, legalábbis az előző kettőhöz képest. Itt megint nincs túltolva a styling, nincsenek kiegészítők, amik kontextust biztosítanának a bemutatandó termékhez, csak a modell van meg a fürdőruha. Sőt, olyan szempontból is elég minimalista ez a márka, hogy a bikinik egészen kicsik, a lehető legkevesebbet takarnak viselőjük testéből.

Baes Bikinis

Ötödiknek nézzünk öt fotót a Baes Bikinis kollekciójából! Ez a bemutató tartalmazta többek között a fenti okos lányt, aki vett is fürdőruhafelsőt meg nem is, de másoknak azért valamivel több textil jutott. Érdekes, hogy itt megint feltűnnek térd fölé érő csizmák – úgy látszik, nem csak egy tervező szánja trendnek a csizmában strandolást. Ez a bemutató mindenesetre szintén fel van fűzve egy vezérfonálra: ők a cowboyos stílust választották erre a szezonra.

Bikini.com X newMARK Models

Melyik bemutató tetszett önnek a legjobban?

A Bikini.com műsorában meg lehet figyelni több olyan trendet, ami több márkánál előfordul: egyrészt az olyan felsőrészt, amiből a mell alul kilóg. Ez nyilván azt is jelenti, hogy az ilyen melltartó inkább takar, mint tart, szóval még egyszer szembesülnünk kell a ténnyel, hogy a tervezésnél nem feltétlenül a praktikum volt a fő vezérelv.

Másrészt ha a Bikini.com kollekciójából ki szabad indulni, akkor nagy trendnek szánják továbbra is a megkötős fazonokat, amint azt szintén láttuk több más márkánál is, de itt a leghangsúlyosabbak a pertlik és a csomók.

Lapozza végig a képösszeállítást, ha eddig még nem tette volna meg, aztán szavazzon egyet a kedvencére! Köszönjük.