Javier Hernández egy 30 éves focista, akit ön most a vébén a mexikói válogatott játékosaként is láthatott, de egyébként meg a West Ham Unitedben rúgja a labdát. Ő eddig egy Andrea Duro nevű spanyol színésznővel járt, de most arról érkeztek fotók, hogy a Chicharito becenevű futballista Miamiben új szerelmével strandol. Nézze csak a képeket!

Ha önn többre kíváncsi, akkor bizonyára megörvendezteti majd a tény, hogy Javier Hernández új barátnője egy joghallgatónak indult Instagrammodell. Sarah Kohannek hívják, ausztrál, és egymillióan nézik napról napra, hogy mikor hol és hogyan mutogatja magát általában mininális ruházatban. Mi is írtunk már róla egyszer tavaly, akkor még azzal kapcsolatban, hogy Kohan milyen egzotikus állatokkal szokott fényképezkedni. Hát az állatkontent az azóta eltelt bő egy évben eléggé kikopott Kohan Instagramjáról, íme egy friss, állattalan, de roppant, khm, nyárias kép.

Dream place for sunset?? wearing @bellesdespins 🦑 @tajnihal 📸

A post shared by SARAH KOHAN 🦏🌙🦋🍵 (@moonstrucktraveller) on

És még egy, de aztán itt elengedjük az ön kezét, ha még szeretne fotókat nézegetni Sarah Kohanról, klikkeljen tovább az Instagramra!

Going to be your Cleopatra 🧝🏼‍♀️

A post shared by SARAH KOHAN 🦏🌙🦋🍵 (@moonstrucktraveller) on