tk3s xposure 11052016 xpusdl 0143

Nem csak önnek van melege, a sztárok is bikinire vetkőztek

2019.06.15. 08:38

A kánikula egyik megkérdőjelezhetetlen jele, hogy szívünk szerint egész napot a vízparton töltenénk. A legtöbb sztár is így van ezzel, sokuk már meg is mutatta az idei beach bodyját. Mutatjuk, kik azok a hírességek, akik a héten már fürdőruhában posztoltak magukról képeket. 

Horváth Éva

Horváth Évánál már elég korán elkezdődött a nyár, neki márkorántsem ez az első bikinis képe idén, de azért megéri egy pillantást vetnie a mostanira is. Főleg, hogy ő sokkal izgalmasabb helyszínen pózol, mint egy unalmas strand. Nézze csak! 

Zimány Linda

A modell egy kis kókuszlére szomjazott a napfürdőzés közben. Szerencse, hogy pont volt nála. 

 Zimány Linda egyébként már túl is van nyaralásán (vagy legalábbis az elsőn már mindenképpen). Cipruson járt, ahol a barátait látogatta meg. Kis napozás, kis hajókázás, kis iszogatás. Irigyeljük. 

Iszak Eszti

Bár a képen nem látszik, a kép melletti szövegből kiderül, hogy Iszak Eszti éppen szörfözni készült, annak ellenére, hogy semmilyen szörftudása nincs. Reméljük, nem sérült meg. 

Nina Agdal

Nézzük szét egy picit külföldi fronton is. Nina Agdal modell a lemenő napban gyönyörködik éppen. Igazán művészi beállítás. 

 Shakira

Az énekesnő ugyan nem a strandon van, de akkor is bikiniben feszít. Nem is akármilyenben! A rojtos fürdőruhát ő maga tervezte, ezért mutatja ennyire büszkén. 

Stella Maxwell

A modell már napokkal ezelőtt feltöltött magáról két tengerparti képet. Az egyiken még eléggé visszafogott, de a másikon már megvált a felsőjétől. Innen már nincs tovább, úgyhogy itt be is fejezzük a szemlézést.