Nagyon érdekes Instagram-posztot szúrt ki a Blikk Dukai Reginánál: az énekesnő-modell arról posztolt, hogy hiába van itt a nyár, nem nagyon szeret természetes vizekben fürdeni. Ennek két oka van, egyrészt általában túl hidegnek találja a tengert-tavakat, másrészt fél a cápáktól, még a Balatonban is. A poszt egész pontosan így fogalmaz:

Körülbelül két évvel ezelőtt, egy nyaralásomon jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem szeretek túl sokat tavakban, tengerekben fürödni. Egyrészt, mert a fürdővizem is megközelíti a 40 fokot, másrészt pedig (gondolom a sok filmnek köszönhetően, amit gyerekkorunkban néztünk) még a Balatonban is a cápától félek.

Mindehhez facepalmos és sírva nevető emotikonokat tett hozzá, valamint a következőket:

Így egy pici úszás, ugrálás, matracozás után, ami általában arról szól, hogy lefele és a hátam mögé nézek (akárcsak a síelésemnél) , inkább a partról figyelem az eseményeket.

FRISSÍTÉS!

Amint az egyik kommentelő emlékeztetett minket a Facebookon, a most gyermekkorú generációnak is lehetnek traumatikus élményei a cápákkal kapcsolatosan, hála a Baby Shark című, döbbenetes népszerűségnek örvendő dalnak-videónak. Hallgassuk meg még egyszer együtt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dukai Regina a Balatonban is fél a cápáktól

Az énekesnő-modell cápafóbiás, szerinte a gyerekkorában nézett filmek miatt, ezért nem szeret tavakban-tengerekben fürdeni.

236 · Jun 18, 2019 10:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments