Bár a múlt héten nem sütött hét ágra a nap, most ismét úton van a kánikula, néhány hölgynek pedig annyira melege van, hogy egy falatnyi textilt sem tudnak elviselni magukon. Íme 5 modell, akik Éva-kosztümben hűsölnek a strandon, és senkit sem zavar, hogy nincs rajtuk valódi bikini.

Palvin Barbara

Palvin a Sports Illustrated fotózásán pózolt a tengerparton, ahol valódi bikini helyett csupán egy hínárkalapot adtak a magyar modellre, aki igencsak jól mutat a homokban. A lényegért érdemes lapozni!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@si_swimsuit 2019 🌴🌞

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner

A Kardashian-klán legfiatalabb tagja ezúttal egy csajos nyaralás alkalmával dobta le a textilt, és Palvin Barbarához hasonlóan csak egy kalapot visel, amit azért sejtelmesen az arcába húzott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

vacation mode

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Candice Swanepoel

A Victoria's Secret angyala egyértelművé tette, mik a tervei a nyárra. Olyan szabad, meztelen és barna szeretne lenni, amennyire csak lehetséges.

Bella Hadid

A modell úgy döntött, gyors zuhanyt vesz, mielőtt beugrana a habok közé. Igaz, némi textil takarja a testét, de a lényeget nem kendőzi más, csak egy kis cenzúra. Ennél a posztnál is ajánljuk a jobbra mutató nyilacskát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

i love you guys 🌩💛

🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

Emily Ratajkowski

Bár a modell szerint nem egyszerű a világ legjobb mellű nőjének lenni, azért büszkén viseli a címet. Ratajkowskiról egyébként köztudott, hogy imád meztelenkedni, és ugyan ezúttal a kissé megpirult fenekén van a hangsúly, azért magához híven villant némi cicit is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

besado por el sol

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,