Különös fürdőruha prototípussal rukkolt elő egy brazil divattervező, amely úgy hat, mintha valódi cenzúrában sétálgatnának a hölgyek.

A napokban írtunk arról, hogy néhány modell szerint a meztelenség lassan felváltja a bikinit, most azonban úgy tűnik, egy brazil divattervező megtalálta a köztes megoldást.

Adriana Degreas egy teljesen új fajta bikinit dobott piacra, amely leginkább vonalkódhoz hasonló, és alig takar valamit a keblekből.

Annak ellenére, hogy a felső nagy részét egy átlátszó, tüllszerű anyag és egy vékony csík alkotja, elég brutális ára van a bikiniszettnek. Több internetes webáruházban is hozzá lehet jutni, de a „legolcsóbb” verzió is közel 180 ezer forintba fáj.

Meglehetősen érdekes továbbá a bikini alsó része, de pont ellenkező módon, mint a felső. Az alsónemű ugyanis nem hozza a brazil formát, és mintha kicsit még többet is takarna a hölgyek fenekéből, mint egy hagyományos fajta.

A divattervező természetesen saját Instagram oldalán is bemutatta már legújabb szerzeményét. Kérdéses azonban, mennyire lesz praktikus ez a viselet, első ránézésre ugyanis elég egy rossz mozdulat ahhoz, hogy villantás legyen a vége. Persze nem kizárt, hogy épp ez a cél.

Ön hogy érez a vonalkód bikinivel kapcsolatban?