üres

Fesztiválfrizurák, amik sosem mennek ki a divatból

2019.07.31. 15:26

A fesztiválra való készülődés mindig jó móka. A menő szettek összeállítása és a sminkválasztás mellett azonban fontos az is, milyen hajkoronával jelenik meg az ember lánya. Íme néhány fazon, amivel nem lehet mellélőni.

Dupla copfos holland fonás

Ez a típus 2017-ben élte virágkorát, de ma is szép számmal viselik a hölgyek. Hosszú hajjal működik a legjobban, de természetesen annak sem kell visszafognia magát, akinek rövidebb fürtjei vannak. Színes szalagokkal is könnyedén fel lehet dobni ezt a frizurát, ami kifejezetten praktikus, hiszen nem lóg a szemünkbe, és a nagy melegben is ideális választás.

1
Fotó: Instagram/braidsbymaddie

Dús fürtök és fonott tincsek

Ezzel aztán nincs sok macera. Elő a hajsütővassal és néhány apró hajgumival. Elég fentről kiválasztani néhány tincset, aztán kezdődhet is a fonogatás. Némi türelemmel ilyen varázslatos frizurát varázsolhatunk magunknak.

2
Fotó: Instagram/maddie_heater

Dupla konty

Gyors és praktikus választás. Szinte minden hajtípusból elkészíthető. Egyszerre elegáns és mutatós, de közben van benne egy kis merészség is.

3
Fotó: Instagram/ricky_aimee

Alkalmi konty egy kis extrával

Ennél a választásnál nem árt az ügyes kéz, vagy egy barátnő segítsége. Mindenesetre a végeredmény magáért beszél. Ez az a frizura, ami egy esküvőn és egy fesztiválon is megállja a helyét.

4
Fotó: Instagram/entwine_withlove

Fonás és virágok

Örök kedvenc a fesztiválozó hölgyek körében. A Coachellán amúgy is kötelező a növényekből készült hajpánt, ezzel a megoldással pedig megmaradnak a színes virágok, de mellette elegánssá is teszi viselőjét a fonat. Egyszerű, de nagyszerű.

5
Fotó: Instagram/beautyworldnet

Kiengedett haj gombóckákkal

A dupla konty továbbgondolt verziója. Idén kifejezetten közkedvelt fazon. A hosszú hajú lányok előszeretettel viselik, hiszen vállukra omló hajjal flangálhatnak, miközben kontyokba tűzik a szemükbe lógó tincseket. Szintén egy praktikus bulifrizura.

6
Fotó: Instagram/a.day.with.dani

Tengerparti hullámok

Az abszolút klasszikus. A szerencsésebbeknek elég némi víz és tengerisós spray, másoknak azonban elő kell venniük a hajsütővasat. Az itt lévő frizurák közül azonban egyértelműen ezt a legegyszerűbb elkészíteni. Minden hajhosszal és típussal jól működik, közben pedig csinos is.

7
Fotó: Instagram/soho.beauty.bar