A fesztiválra való készülődés mindig jó móka. A menő szettek összeállítása és a sminkválasztás mellett azonban fontos az is, milyen hajkoronával jelenik meg az ember lánya. Íme néhány fazon, amivel nem lehet mellélőni.

Dupla copfos holland fonás

Ez a típus 2017-ben élte virágkorát, de ma is szép számmal viselik a hölgyek. Hosszú hajjal működik a legjobban, de természetesen annak sem kell visszafognia magát, akinek rövidebb fürtjei vannak. Színes szalagokkal is könnyedén fel lehet dobni ezt a frizurát, ami kifejezetten praktikus, hiszen nem lóg a szemünkbe, és a nagy melegben is ideális választás.

Dús fürtök és fonott tincsek

Ezzel aztán nincs sok macera. Elő a hajsütővassal és néhány apró hajgumival. Elég fentről kiválasztani néhány tincset, aztán kezdődhet is a fonogatás. Némi türelemmel ilyen varázslatos frizurát varázsolhatunk magunknak.

Dupla konty

Gyors és praktikus választás. Szinte minden hajtípusból elkészíthető. Egyszerre elegáns és mutatós, de közben van benne egy kis merészség is.

Alkalmi konty egy kis extrával

Ennél a választásnál nem árt az ügyes kéz, vagy egy barátnő segítsége. Mindenesetre a végeredmény magáért beszél. Ez az a frizura, ami egy esküvőn és egy fesztiválon is megállja a helyét.

Fonás és virágok

Örök kedvenc a fesztiválozó hölgyek körében. A Coachellán amúgy is kötelező a növényekből készült hajpánt, ezzel a megoldással pedig megmaradnak a színes virágok, de mellette elegánssá is teszi viselőjét a fonat. Egyszerű, de nagyszerű.

Kiengedett haj gombóckákkal

A dupla konty továbbgondolt verziója. Idén kifejezetten közkedvelt fazon. A hosszú hajú lányok előszeretettel viselik, hiszen vállukra omló hajjal flangálhatnak, miközben kontyokba tűzik a szemükbe lógó tincseket. Szintén egy praktikus bulifrizura.

Tengerparti hullámok

Az abszolút klasszikus. A szerencsésebbeknek elég némi víz és tengerisós spray, másoknak azonban elő kell venniük a hajsütővasat. Az itt lévő frizurák közül azonban egyértelműen ezt a legegyszerűbb elkészíteni. Minden hajhosszal és típussal jól működik, közben pedig csinos is.