shutterstock 609400157

Kiegészítők, amelyek feldobják a fesztiválszettet

2019.08.04. 08:55

A nyárral együtt beköszöntött a fesztiválszezon is. Általánosságban kétféle ember létezik ezeken a rendezvényeken: akit teljesen hidegen hagynak a trendek, és aki teljesen behódol nekik. Az utóbbi táborból szemlézünk most.

Extravagáns smink

Ha már fesztivál, legyen minél színesebb. Ilyenkor aztán nem érdemes szégyenlősködni. Minél színesebb, annál vagányabb. Aztán elő a műszempillákkal és a legfényesebb highlighterekkel!

smink
Fotó: Instagram/esmyugartee

Napszemüveg

Szeretjük, ha süt a nap, ilyenkor azonban nem árt védekeznünk a sugarak ellen. A fényvédőkrémek mellett praktikus, és egyben menő kiegészítő a napszemüveg is. Lehet élénk pink, retro vagy extrém.

napszemu
Fotó: Instagram/kandi_vintage

Kövek és glitterek

Mehetnek a szemzugba, a szemöldök fölé, de akár még a kulcscsontra is. Ami pedig a glittereket illeti, fesztivál idején nincs olyan testrész, ahol ne férne el egy kis csillám.

glitter
Fotó: Instagram/jana_dunajova

Hajpánt

A Coachella-fesztiválon rendszerint feltűnnek a virágokból font fejpántok, de a hagyományos verziók is közkedveltek. Akár fonott, akár sima fekete vagy éppen vastag kendőről van szó.

hajpant
Fotó: Instagram/dagaprochenka

Ideiglenes tetoválás

Ha nem vagyunk biztos abban, milyen mintát nézegetnénk a bőrünkön életünk hátralévő részében, ideális választás lehet a néhány héten át fent maradó tetoválás. Lehet hagyományos fekete vagy színes, buli idején pedig gyakori választás az arany és az ezüst is.

csillamtetko
Fotó: Instagram/jarodbracelets

Menő fürdőruha

Vízparti fesztiválokra elengedhetetlen. Néhány dressz annyira praktikus, hogy akár felsőként is viselhetik őket a hölgyek, amikor pedig fürdőzni támad kedvük, egyszerűen csak megszabadulnak a nadrágjuktól. Van, aki a klasszikus fazont kedveli, de persze akadnak extrább szabású darabok is.

ruha
Fotó: Instagram/lia.swim

Színes haj

Bizony az élénk és a pasztellszínek is hódítanak, ami a frizurákat illeti. Egyesek bevállalják véglegesen is, azonban akik csak ideig-óráig vágynak púderszínű hajkoronára, azoknak ott vannak a kimosható hajszínezők.

haj
Fotó: Instagram/olaplex

Körmök

Bár nem feltétlenül praktikus hosszú karmokkal partizni a sátrak között, azért jó sokan bevállalják. Néhányan rövidebbre váltanak, de persze a vagányak ilyenkor a hosszút preferálják. Ilyenkor aztán tényleg csak a csillagos ég a határ. Rövid, hosszú, élénk vagy sima fekete? Bármi jöhet.

korom
Fotó: Instagram/cidrinails

Bakancs

Amellett, hogy jól mutat, még praktikus is. Egy jó bakancs megbízható társunk lehet szélben és esőben, ahogy védelmet nyújt a sárral és tömegben való lábtaposással szemben is.

bakancs
Fotó: Instagram/gutsgusto