A nyárral együtt beköszöntött a fesztiválszezon is. Általánosságban kétféle ember létezik ezeken a rendezvényeken: akit teljesen hidegen hagynak a trendek, és aki teljesen behódol nekik. Az utóbbi táborból szemlézünk most.

Extravagáns smink

Ha már fesztivál, legyen minél színesebb. Ilyenkor aztán nem érdemes szégyenlősködni. Minél színesebb, annál vagányabb. Aztán elő a műszempillákkal és a legfényesebb highlighterekkel!

Napszemüveg

Szeretjük, ha süt a nap, ilyenkor azonban nem árt védekeznünk a sugarak ellen. A fényvédőkrémek mellett praktikus, és egyben menő kiegészítő a napszemüveg is. Lehet élénk pink, retro vagy extrém.

Kövek és glitterek

Mehetnek a szemzugba, a szemöldök fölé, de akár még a kulcscsontra is. Ami pedig a glittereket illeti, fesztivál idején nincs olyan testrész, ahol ne férne el egy kis csillám.

Hajpánt

A Coachella-fesztiválon rendszerint feltűnnek a virágokból font fejpántok, de a hagyományos verziók is közkedveltek. Akár fonott, akár sima fekete vagy éppen vastag kendőről van szó.

Ideiglenes tetoválás

Ha nem vagyunk biztos abban, milyen mintát nézegetnénk a bőrünkön életünk hátralévő részében, ideális választás lehet a néhány héten át fent maradó tetoválás. Lehet hagyományos fekete vagy színes, buli idején pedig gyakori választás az arany és az ezüst is.

Menő fürdőruha

Vízparti fesztiválokra elengedhetetlen. Néhány dressz annyira praktikus, hogy akár felsőként is viselhetik őket a hölgyek, amikor pedig fürdőzni támad kedvük, egyszerűen csak megszabadulnak a nadrágjuktól. Van, aki a klasszikus fazont kedveli, de persze akadnak extrább szabású darabok is.

Színes haj

Bizony az élénk és a pasztellszínek is hódítanak, ami a frizurákat illeti. Egyesek bevállalják véglegesen is, azonban akik csak ideig-óráig vágynak púderszínű hajkoronára, azoknak ott vannak a kimosható hajszínezők.

Körmök

Bár nem feltétlenül praktikus hosszú karmokkal partizni a sátrak között, azért jó sokan bevállalják. Néhányan rövidebbre váltanak, de persze a vagányak ilyenkor a hosszút preferálják. Ilyenkor aztán tényleg csak a csillagos ég a határ. Rövid, hosszú, élénk vagy sima fekete? Bármi jöhet.

Bakancs

Amellett, hogy jól mutat, még praktikus is. Egy jó bakancs megbízható társunk lehet szélben és esőben, ahogy védelmet nyújt a sárral és tömegben való lábtaposással szemben is.