Mell-orientált videóban összegzi a puritán tényt a CBA üzletlánc reklámarca, Icuka, miszerint a nyár az egymást lassított felvételen locsoló fürdőruhás lányokban, és a tejföl kéjes lenyalásában manifesztálódik hitelesen egy lazának tervezett videóban.

Az utóbbi időben rendre szállítja a CBA a hazai reklámfront legszürreálisabb kontentjeit. A tequila gőzős videók minden alkalommal rejtenek valami kis "nüanszot", amitől az ember elsősorban kellemetlenül érzi magát. A "nyári hangulatot" most egy bikinis-rapvideóval fejelte meg a cég kreatív osztálya. Ahogy a sajtóanyagban írják: 

Hogy lehet a jégkrém nyalása, a vízipisztolycsata és a lángosevés is 18 karikás? A falatnyi bikinis lányok szerencsére ezt is bemutatják, persze nem a korhatáros TV-reklámban, hanem a rendezői változatként is felfogható hosszabb, online verzióban, ahol az egyik bikinifelső is lekerül – a férfinézők legnagyobb örömére.

Összességében egy roppant egyszerűen kivitelezett, klasszikusnak mondható rapklipet láthatunk, ahol elsősorban mellekkel és lassított, fallikus nyalókák majszolásával igyekeznek a tartalom kreatív hiányosságait elfedni. Végül is mondhatjuk, hogy az Icuka-brand rátalált a hangjára, ha a cél a gengszter rapként emlegetett stílus leképzése volt. Ugyanis a közismert PIMP előadók vizuális pornóikban hasonló tökéletességgel tárgyiasítják a nőket.