Folytatjuk nyári sorozatunkat, melyben vadabbnál is vadabb fürdőruhákat gyűjtünk össze. A trend jól kirajzolódott, a divat világában egyre nyitottabb és szűkebb ruhadarabokkal igyekeznek felhívni a cégek magukra a figyelmet. Két évvel korábban például nagyot dobott az egyik farmercég, mikor kijöttek a teljesen átlátszó nadrágjukkal. Most hasonló megoldásokkal támadnak a fürdőruhatervezők, férfi és női verzióban is készültek olyan szettek, amik tényleg nem hagynak semmit a képzeletre. 

Először a bikinik világából mutatunk két merész példát. Az egyikről már értekeztünk korábban, a lényeg, hogy összehúzva épp csak a legérzékenyebb részek kerülnek ki a képből. Környezettudatos csomagolás a nyitottság híveinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Working up a sweat from this...Excel spreadsheet 🤣😈 LINK IN BIO

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,

A másik bikini tulajdonképpen egy szúnyogháló újragondolása. Nincs mit taglalni. Aki ismerkedne a nudizmussal, de csak lépésről-lépésre akar haladni, lehet ez a kezdőlökés. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What’s the Tea? @isawitfirst

Arianna Ajtar (@arianna_ajtar) által megosztott bejegyzés,

Végül pedig egy férfi válasz a teljesen átlátszó ruhák világára. Persze van alatta egy fecske-szerűség, de elképzelhető, hogy lesz olyan, aki nem hajlandó cenzúrázni magát, ha már beruházott egy ilyen darabra.