A Sziget fesztivál többek között azért izgalmas, mert ennyi különféle nemzet vesz részt a buliban. Sokan vannak, akik nem szeretnének csak úgy eltűnni a világ összes sarkából összegyűlt forgatagban, ezért zászlót hoznak magukkal, és vagy kiakasztják azt a sátruknál, vagy egyenesen zászlóval a kezükben fesztiváloznak, mint a fenti borítóképen látható két olasz srác.

2014-ben készítettünk először ilyen kvízt, és azóta minden évben új változatot csinálunk belőle, mert mindig a legnépszerűbb szigetes anyagaink között van. Idén az eredetihez képest kicsit frissített koncepcióval láttunk neki a Sziget nemzetiségei felfedezésének: nem csak úgy random embereket állítottunk meg fotót kérve, hanem olyanokhoz mentünk oda, akiknél ott volt országuk zászlaja. És ha már annyira büszkék az országukra, hogy hoztak magukkal lobogót, megkérdeztük tőlük, konkrétan mire ilyen büszkék, szerintük mi a legjobb dolog a hazájukban.

Az alábbi kvízben mindig egy-egy zászlómentes fotót mutatunk, ami alatt azt olvashatja, hogy az illető személy vagy társaság mire a legbüszkébb hazájával kapcsolatban. Ebből a két információból kell megtippelni, melyik országról van szó, aztán a 10 kérdés után a megfejtések között megmutatjuk majd azt is, hogyan pózoltak nekünk a fiatalok hazájuk zászlajával. Hogy ne legyen túl könnyű, természetesen időre megy a dolog ezúttal is.

Fotót kértünk külföldi fesztiválozókzól, plusz megkérdeztük, szerintük mi a legjobb dolog hazájukban. A kép és a válasz alapján találja ki, melyik országról van szó!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ha tetszett a kvíz, akkor próbálja ki itt, milyen eredményt ér el a tavalyi játékkal!