Lassan a végéhez érkezik a nyár, bár ez elsősorban  Magyarországra vonatkozik. Épp ezért, vagy ebből fakadóan készítettük el bikini-sorozatunk legújabb darabját, melyben azt figyeltük meg attenborough-i magasságokból, hogy a nemzetközi modell-éra legismertebb képviselői hogy lazítanak, nyaralnak, a vízpart mellett.

Demi Rose egy egzotikus tengerparton pózol kevésbé egzotikus fürdőruhában. A fekete szett egyértelműen a fenékre helyezi a hangsúlyt, amire Rose rá is játszik a rá jellemző módon. A rajongók mindenesetre roppant elégedettek az ilyen és ehhez hasonló kontenttel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Strike a pose. . 📸 @lolo_creativ

Demi Rose (@demirosemawby) által megosztott bejegyzés,

Heidi Klum, ha minden igaz, épp nászútját tölti. Természetesen egy luxusjachton teszi mindezt, és annál is természetesebb, hogy monokiniben élvezi a napsütést.

Emily Ratajkowski tulajdonképpen kakukktojás ebben a leosztásban, mivel nem a tengerparton, vagy a feszített tükrű medence partján pihenget, hanem egy légkondicionált apartman nappalijában. Ettől függetlenül nem lehet túl hidegre állítva a klíma, mivel a teljes felsőruházatától megszabadul, ezzel pedig helyet nyert magának a „lenge modellke a hőségben” gyűjtésben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

By husband in @inamoratawoman

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Végül következzen egy Kylie Jennerhez mérten roppant visszafogott fotó. A modell egy érdekes szabású, neonzöld fürdőruhában pózol a medence partján, nagy valószínűséggel hastájékon szeretne jobban lebarnulni.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wanderlust 🌏

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,