Bár az időjárás és a korábbi karantén némiképp elnyomják a nyári hangulatot, feltartóztathatatlanul beköszöntött a június, melynek hatására egyre több bikinis, nyaralós, kevés ruhában lazulós kép kerül fel a közösségi oldalakra. Gyűjtésünkben láthatják Vasvárit, amint bikiniben jelzi, hogy lassan, de biztosan a vízparté lesz a főszerep, Vajna Tímea egy korábbi görög nyaralásáról posztolt, Bódi Sylvi pedig a budapesti kiruccanás után a veteményesbe vette az irányt.

Vasvári Vivien hétvégi kiruccanásáról már értekeztünk, de amellett sem mehetünk el, hogy megmutatta, őt milyen trendek befolyásolták, mikor bikinit választott.

 Weisz Fanni ugyan nem a vízparton pihent a hétvégén, de ettől még igazán nyárias képeket osztott meg, többek között például egy olyat, amin a valóságot és az Instagram-valóságát ütköztette. A két kép esetében egy dolog biztos, a modellnek mindkettőn elképesztően lapos a hasa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valóság vs Instagram!😅🤚🏼🤷🏼‍♀️

W E I S Z F A N N I (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

 Vajna Tímea nehéz életet él, aggódnia kell a Nobu veszteségei miatt és közben a vasalatlan ruhák is felhalmozódtak Los Angeles-i lakásában. Közben azért posztolt egyet korábbi, görög nyaralásáról, hogy jelezze, számára is megérkezett a nyár. Az üzletasszony napszemüvege igazán érdekes darab, kissé olyan hatást kelt, mintha a Barbie magazin kivághatós ajándéka lenne. Persze ízlés dolga. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#summer #memories #greece #blondebalayage

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Végül egy aranyos kép Bódi Sylviről, aki megtért a nagyvárosi kiruccanásából, és nekifogott veteményeskertet építeni. A modell egy forró kisnadrágban dolgozott, feltehetően, hogy egyébként sem fakó lábait további napfürdőben részesítse. Ha kíváncsi a képre, kattintson ide.