A Velveten rendszeresen jelentkezünk olyan összeállításokkal, amelyekben az Instagramra feltöltött, figyelemreméltó posztokat szemlézzük. Most is akadt néhány attraktív kontent, nem hagyjuk olvasóinkat Instahíradó nélkül! 

Az X-Faktor korábbi győztese, Opitz Barbara a törökországi Belek városából posztolt képet az Instagram-oldalára. Az énekesnő egy feszülős, királykék színű miniruhában állt modellt, de a TikTokra már egy olyan videót töltött fel, amelyben fürdőruhában lejt csábító táncot. Kicsivel lejjebb azt is mutatjuk!

@opitz.barbi

##turkey ##torokorszag ##foryou ##fypage ##fy ##neked ##holiday ##iloveit ❤️🇹🇷🙈

♬ eredeti hang - justgirl

Az Egyesült Államokban élő influenszer, Mészáros Mercédesz egy fekete, bőrhatású bikiniben mutatta meg, milyen kirobbanó formának örvend. A felvételek Los Angelesben készültek.

Mihalik Enikő csupán néhány héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, a kislány az Eve Rose nevet kapta. A szupermodell nem tagadja, a szülés és a vajúdás alaposan megviselte. A Velvet is megírta, hogy a modell egy YouTube-videóban részletesen beszámolt a szülésélményéről, és azóta egy meghitt anya-lánya pillanatképet is megosztott követőivel. Mihalik most New York Williamsburg nevű városnegyedéből jelentkezett be, elmondása szerint ez a kedvenc helye, de nem hagyhatjuk szó nélkül, milyen dögösen fest a modell a szülés után!

A Barátok közt sztárja, Varga Izabella a jelek szerint Nápolyban piheni ki fáradalmait.

Az RTL Klub népszerű sorozatának másik szereplője, Nyári Dia a Balatonnál fotózkodott, követői nem győzték dicsérni a színésznő vonzóan karcsú alakját.

A Jóban rosszban című sorozat egykori színésznője, Kárpáti Rebeka jelenleg Görögországban, Míkonosz szigetén pihen, ahonnan több, festményre illő felvétellel is jelentkezett már. 

Mykonos bár elbűvölő, vibráló és gyönyörű... viszonylag hamar bejárható, mert kevés látnivalóval bír. Az egyik közülük az óváros mellett található szélmalom csoport, amit közvetlenül a part mellé építettek a 16. század körül. Nagyon kis hangulatos, autentikus spotja a szigetnek, amit elvileg az egész városból belátni.

– olvasható Kárpáti bejegyzésében.

Bár ebből a posztból nem derült ki, Horváth Cintia jelenleg Görögországban élvezi a napsugarakat.

A VIVA Tv egykori műsorvezetője, Iszak Eszter Edelényből jelentkezett be. 

A tavalyi év szerintem sokunknak megtanította, hogy egy belföldi nyaralás is sokat adhat a léleknek és a szépérzéknek!

– jegyezte meg posztjában Iszak.

A népszerű DJ, Metzker Viktória Mátrakeresztesen pihent néhány napot, ahonnan több fürdőruhás fotót is posztolt. Ez a legújabb, nagyon dögös!

Ma ennyi posztot szedtünk egy csokorba, kellemes péntek délutánt kívánunk mindenkinek!