Lehengerlő bikinis fotókkal örvendeztette meg követőit Lissák Laura. A Dancing With The Stars című showműsor sztárja kirobbanó formának örvend, és nem is keres kifogásokat, ha a testmozgásról van szó: amellett, hogy folyamatosan formában tartja magát a tánccal, egy fenékformáló edzésprogramba is belekezdett.

NŐnek lenni. Nem könnyű megfogalmazni, hogy milyen. Amit biztosan tudok (persze amellett, hogy újra és újra tanít majd a kis életem), hogy nem egyszerű megfelelni a rengeteg elvárásnak. Mindig próbáltam megfelelni az engem körülvevő emberek elvárásainak, mások elvárásainak... sajnos legtöbbször magamat elnyomva. Ma már kristályosodik, hogy talán a legfontosabb az, hogy én legyek az első. Az én elvárásaim teljesítése magam felé. Az én gondolataim megvalósítása. Saját magam megvalósítása. Nem egyszerű feladat, sőt! Minden egyes nap nagyon keményen dolgozom rajta. Rengeteg a hullámvölgy, a fent és persze a lent is. Rengeteg csodás pillanat és ezzel szemben elmorzsolt könnycseppek is, amiket nagyon kevesen látnak. Ezek hozzátartoznak az úthoz. Hiszem, hogy sikerül valami maradandót alkotnom ebben a Világban. De ami ma biztos, hogy csak úgy megy, ha szeretem magam. Azt, aki ÉN vagyok. Imádok NŐ lenni!

– írta a posztban.

Lauráról, aki a Playa Me Booty Building fenékformáló edzésprogramban vesz részt, retusálás nélküli felvételek is felkerültek az Instagramra.

(Borítókép: Lissák Laura. Fotó: TV2)