Nem titok, hogy Bella Thorne régóta odavan a tetoválásokért, testét több szimbólum is díszíti. Mivel szeret lengén öltözködni, ezért a botrányairól is elhíresült egykori Disney-sztár legtöbb tetoválását napi szinten láthatjuk, az egyiket azonban csak ritkán mutatja meg.

Thorne tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet. A minap az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepét, a Függetlenség napját például egészen egyedi módon ünnepelte: egy amerikai zászló mintás bikinit húzott. A magas derekú, tangás fürdőruhaalsó alól ki is villant a „Bite me”, azaz „Harapj meg” felirat, amely talán az egyik legintimebb tetoválás, amelyet Thorne magára varratott. A külföldi portálok szerint még 2017-ben csináltatta azt.

A 24 éves énekes-színésznő posztja azonban nem pusztán erről szól. Mint ismert, a Legfelsőbb Bíróság bő egy héttel ezelőtt a alkotmányellenesnek minősítette az abortuszhoz való jogot és az abortusztörvény ügyében több híresség is felszólalt a függetlenség napján. Thorne mondjuk egyelőre csak annyit, hogy:

A patriarchátus kinyalhatja a fenekemet!

A Women's Health ezen felül arról is ír, hogy az OnlyFansen is elérhető botrányhősnő mivel tartja formában magát. Thorne az öccsével, Remyvel edz. 

Rávett a rendszeres súlyzós edzésre. Kardiózni sosem szoktam, hiába gondolja a legtöbb ember azt, hogy könnyebben le lehet adni vele a felesleget. A súlyzós edzésekkel azonban nemcsak zsírt lehet égetni, de az izmaink is tónusosabbak lesznek  

– mondta korábban Thorne, aki a TRX-ezést is kedveli. Az étkezésére is odafigyel, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Utóbbit jobbára smoothie formájában.