MissBalaton2022

Autót és szerződést kap a Balaton új királynője, íme a győztes

2022.08.14. 09:02

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén, első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri.

A nyár a végéhez közeledik, a Miss Balaton-család pedig új királynőt ünnepel. A döntő estéjén szinte tapintható volt az izgalommal teli várakozás a levegőben, hiszen a pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát.

Íme a győztes
Íme a győztes
Fotó: Redlemon

Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni

– árulta el a győzelme kapcsán Olívia, akinek többek között két ikertestvére szurkolt a nézőtér soraiban.

Egy ilyen cím nagy felelőséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát.

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet.

A Miss Balaton új királynője, Csupor Olívia egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb.

Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a veseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.