A modellügynök egy francia utazással lepte meg a szinte már családtagnak számító Marcsit.

Kajdi Csaba imád utazni, rendszeresen ingázik például Magyarország és Franciaország között. Ennek oka nem csak a francia Riviéra iránti imádata, hanem az is, hogy édesanyja kint él, továbbá Kajdi francia felmenőkkel is rendelkezik. 

A modellügynökség tulajdonos nemrég az ország déli részére látogatott, egészen pontosan Monte-Carlóba. Ezúttal viszont nem egyedül tette meg ezt a nagy utat, hanem elkísérte őt édesanyja – akit Kajdi csak Annamarinak hív- és az üzletember bejárónője, Marcsi is, szúrta ki a Blikk.

Kajdi elárulta, hogy igazán különleges a kapcsolatuk Marcsival, ugyanis a nő közel 30 éve dolgozik náluk, és mára szinte családtagnak tekinti őt. Az utazással pedig szerették volna neki meghálálni azt a sok mindent, amit az évek során tett értük.

Marcsika több mint 30 éve gondoskodik rólunk, és szinte már családtag! Nem tudjuk neki igazán meghálálni ahogy mindig mellettünk volt! Marcsika idén eljött velünk üdülni! Követő rajongó te kivel jönnél el dél Franciaországba? Sose feledd szeretni addig kell amíg lehet!

– írta Kajdi a bejegyzésében.  

(Borítókép: Kajdi Csaba a Sunday Brunch című műsor felvételén 2021. december 15-én a Haris Parkban. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)