Nyár

Mintha pár számmal kisebb bikinifelsőt adtak volna Charlotte McKinney-re, nem gondolja?

június 24., 09:46 Módosítva: 2020.06.30 14:52
5

Felül is, alul is kilátszik a melle az aprócska bikinifelsőből, de van egy másik figyelemfelkeltő ruhája is a lapozgatónkban.

Egykor renitens diák mondott megható beszédet Pannonhalmán a ballagáson

június 22., 07:56 Módosítva: 2020.06.23 12:20
187

Én nem szerettem Pannonhalmát

– minden nyár az iskolai évzárókkal és ballagásokkal kezdődik, az évzárókon beszédek szoktak elhangozni, és itt most megnézhet-végighallgathat egy olyan ballagási beszédet, ami a fenti mondattal kezdődik. A Pannonhalmi Bencés Gimnázium végzős diákja azt kezdi sorolni az ünnepélyen hamarosan már csak volt iskolatársai és tanárai előtt, hogy mennyi mindent utált kezdettől fogva az intézményben, és hogy többek között képes volt az egyházi fiúgimnázium kollégiumában az első közös imára alsógatyában bemenni. Abból a tényből azonban, hogy a videót a Pannonhalmi Főapátság hivatalos YouTube-csatornáján osztották meg, lehet sejteni, hogy lesz valami csavar a dologban – és hát persze lesz.

Muszáj végignézni a majdnem tíz perces beszédet, mert maga a fiatalember is elérzékenyül a legvégére, és olyan jól meg van írva ez a beszéd, hogy valószínűleg ön is el fog, főleg ha ön is járt gimnáziumba, és vannak fontos, esetleg megszépült emlékei azokból az évekből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hát nem éppen a bikinikről szólt ez a hét, de azért...

június 14., 16:46 Módosítva: 2020.06.16 09:22
4

Mint vasárnaponként általában, ennek a hétnek a végén is jelentkezik a heti trend cikksorozat egy új darabbal, most, hogy június első felén már lassan túl is vagyunk. Egy normális évben ilyenkor indulna a bikinis fotók dömpingje, de ezen a héten Doutzen Kroes mellett nem túl sokan emlékeztettek arra, hogy ez egyébként már az az időszak, amit korábban nyárnak hívtunk.

De azért...

De azért persze csak akadt idén júniusban már pár fürdőruhás kép az Instagramon – a fene tudja, hogy van-e értelme megpróbálni trendeket kiolvasni belőlük, de mindenesetre nézzünk, ahogy szoktuk, hat példát!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a napon Doutzen Kroes bikinis képeinél nem is kérhetnénk többet

június 11., 11:49 Módosítva: 2020.06.30 14:52
0

A 35 éves modell egy medence mellett pózol szexi fürdőruhában.

Mihalik Enikő hónaljszimatoló póza fontos trendre hívta fel a figyelmünket

június 9., 10:57 Módosítva: 2020.06.10 15:47
10

Melyik lesz az idei nyár legfontosabb dögösködő testhelyzete? A karemelés, vagy a fenékdomborítás?

Vasvári Vivien balatoni bikinis képpel, Vajna Tímea nosztalgiával indította el a nyarat az Instagramon

június 8., 12:04 Módosítva: 2020.06.09 15:34
0

Bár az időjárás és a korábbi karantén némiképp elnyomják a nyári hangulatot, feltartóztathatatlanul beköszöntött a június, melynek hatására egyre több bikinis, nyaralós, kevés ruhában lazulós kép kerül fel a közösségi oldalakra. Gyűjtésünkben láthatják Vasvárit, amint bikiniben jelzi, hogy lassan, de biztosan a vízparté lesz a főszerep, Vajna Tímea egy korábbi görög nyaralásáról posztolt, Bódi Sylvi pedig a budapesti kiruccanás után a veteményesbe vette az irányt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vasvári Vivien és szerelme Balatonfüreden romantikázott

június 7., 10:13 Módosítva: 2020.06.24 12:18
13

Vasvári Vivient a nézők Fecsó feleségeként ismerték meg a Feleségek luxuskivitelben című műsorból, de a házasságuknak azóta vége, jelenleg a válóper folyik. Vasvári Vivien Valentin-napon mutatta meg először új szerelmét, Zsigmondot az Instagramon, de a fiatalember többet nem is tűnt fel a képeken, egészen eddig a hétvégéig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mihalik Enikő nudizós, Rogán Cecília futós képet posztolt a Balatonról

május 30., 17:14 Módosítva: 2020.06.02 10:10
9

Érkezik, érkezik, érkezik a nyár 2020-ban is, de az az igazi, rendes, belevaló, normális, igazi, szuper, igazi nyár egyelőre nagyon távolinak, sőt, egyenesen elérhetetlennek tűnik. Ez egyrészt az eget jelenleg teljesen eltakaró, sötétszürke felhőkről, másrészt Mihalik Enikő alábbi posztjáról jutott eszembe. A 33 éves modell, akiről a fenti fotó februárban készült New Yorkban, azt írja egy olyan képhez, amin éppen a tóparton nudizgat, hogy

#Balaton, hiányzol.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így nézhetnek majd ki a repülök a koronavírus után

április 26., 09:07 Módosítva: 2020.04.27 09:33
3

Egy olasz cég két alternatív megoldást is kitalált, hogyan lehet elszeparálni egymástól az utazókat, hogy biztonságosabb legyen a repülés.

Alkoholmentes fesztivál is lesz az idén nyári balatoni fesztiválkínálatban

március 10., 07:55 Módosítva: 2020.04.26 14:44
190

Így a koronavírus-járvány közepén az ember egyre nehezebben hiszi el, hogy egyszer még tényleg eljöhet az idei nyár, és tényleg lesznek közösségeket-tömegeket vonzó programok, de ha lesznek, akkor idén is megrendezik az Everness fesztivált, idén már nyolcadszor. A helyszín ezúttal új lesz, és ezen kívül további újdonságokat is bevezetnek 2020-tól az Európa legnagyobb életmód-fesztiváljaként emlegetett eseményen. Ezek közül a legérdekesebb az, amit a címben is kiemeltem: idéntől ez egy alkoholmentes fesztivál lesz.

Alább elolvashatja a teljes sajtóközleményt a témában, de egyrészt már itt kiemelem a vonatkozó részt:

Az egyik legfontosabb változás, hogy – a hazai fesztiválok közül egyedüliként – nem lesz alkoholárusítás. A rendezvény környezetében az alkoholfogyasztást természetesen ki-ki maga dönti el, de a szervezők mindenkit arra ösztönöznek, próbálják ki, milyen tisztán bulizni, táncolni, beszélgetni.

Másrészt pedig hadd emlékeztessek mindenkit, hogy vannak alkohol, illetve szermentes táncprogramok egész évben, például az ecstatic dance.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy playmate és egy plus size influenszer mutatta be a hosszú ujjú bikinit

2019. október 20., 16:14 Módosítva: 2019.10.22 11:10
8

Egy heti trend erejéig újra elővettük a Nyár blogot, egyrészt mert tombol az indián nyár (bár strandidő sajna azért nincs), másrészt mert újra bikinibemutatókat tartanak, persze nem Európában, hanem Los Angelesben, ahol most éppen zajlik a divathét. A Lila Nikole nevű márka bemutatóján egy szellemes újítással is találkoztunk, a hosszú ujjú bikinivel, de persze kérdéses, hogy hányan tartanának praktikusnak egy ilyen darabot. A rucikat többé-kevésbé (kevésbé) ismert modellek-influenszerek mutatták be, valamint egy playmate, íme a hat leglátványosabb szett. Önnek melyik tetszik a legjobban?

Távolról sincs vége, olvasson még

9 kiábrándító dolog, amivel a strandon találkozhattunk

2019. szeptember 21., 10:24 Módosítva: 2019.09.22 15:21
6

Véget ért az augusztus, sokan már alig várták, hogy kötött pulóvert húzhassanak, és a takaró alá kucorodva nézzék kedvenc sorozataikat egy bögre forró tea mellett. Mások azonban abban reménykednek, hogy néhány hétig még élvezhetik a nap meleg sugarait, közben pedig akarva akaratlanul is eszükbe jut, milyen csodás nyaralás van a hátuk mögött. A strandkedvelők azonban mind egyetérthetnek abban, hogy a hűs vízparton is akadnak olyan dolgok, amelyek megnehezítik az önfeledt pihenést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mellszelfivel búcsúztatta a nyarat Bódi Sylvi

2019. szeptember 2., 11:06 Módosítva: 2020.06.29 10:58
15

Bódi Sylvi az ősz első napján máris a jövő évi nyárra készül, királykék színű bikiniben, csábos tekintettel. 

Bizony, mi már a jövő nyárra készülünk!

- írta Insta-oldalán a modell, aki a képpel az egyik ruhamárka jövőévi fürdőruha-kollekcióját promózta. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A szezon utolsó fürdőruha-körképe - láthatatlan bikini, melltapasz, fenékhangsúlyos egyrészes

2019. augusztus 26., 13:08 Módosítva: 2020.05.22 16:27
1

Sajnos a nyár lassan, de biztosan véget ér, még ha egy komolyabb kánikulával is búcsúzik az augusztus. A szezonban igyekeztünk több szempontból is rámutatni 2019 legérdekesebb fürdőruha trendjeire, a láthatatlan úszódressztől egészen a hagyományos, de élénk színű darabokig. Utolsó kalandozásunk tárgyát az Instagram azon modelljei képezik, akik szégyentelenül megmutatnak bármit, amivel hangsúlyozhatják melleiket, vagy egyéb domborulataikat a bőséges like-áldás reményében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alicia Keysen messze túltett a közönség az Afropunk fesztiválon

2019. augusztus 25., 16:51 Módosítva: 2019.08.26 16:06
8

És még mindig van nyári fesztivál, amiről nem emlékeztünk meg ebben a blogban, igaz, ez most nem egy hazai esemény, hanem Brooklynban rendezik meg minden évben. A neve Afropunk, amiből elég könnyű összerakni, hogy miről szól ez a rendezvény: az afro-amerikai művészek és a punkstílus találkozásáról. A heti trendben most három fellépőt mutatunk, plusz három(+1) személyt a közönségből, mert itt a fesztiválozók még extrémebben néznek ki, mint a színpadra kiálló művészek. Ez a heti trend, lehet kedvencet választani, nézzük!

Távolról sincs vége, olvasson még

A partra vetett Salma Hayek melleit csak a Jóisten tartja a fürdőruhában

2019. augusztus 22., 11:46 Módosítva: 2019.08.24 10:52
49

Majd' szétrepeszti Salma Hayek fürdőruháját a színésznő keblei. A híresség szexi fotókat posztolt Insta-oldalára, amiken a vízparton élvezi, hogy a hullámok összecsapnak felette. 

Néha csak át kell magad adnod a víz mozgásának, és hagyni, hogy körbeöleljen

- írta a színésznő Insta-oldalán bikinis képei mellé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emily Ratajkowski bemutatta legújabb fürdőruha kollekcióját

2019. augusztus 21., 13:01 Módosítva: 2019.11.16 14:59
2

A szupermodell nem titkolja, hogy szereti megmutatni magát. Imád például meztelenkedni, illetve nemrég a blézer-melltartó kombó mellett is letette a voksát. Most azonban újra fürdőruhába bújt, és háromféle szettben is megmutatta irigylésre méltó alakját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 19 éves influenszerlány lett idén Miss Balaton

2019. augusztus 20., 18:31 Módosítva: 2020.06.07 17:20
32

Csúnyán megcsúsztunk ezzel a poszttal, mert még szombat este volt a Miss Balaton szépségverseny, de hátha ön még nem hallotta, hogy Balogh Eleni lett a győztes, mind a zsűri, mind a közönség őt tartotta a legszebbnek. Őt korábban a leginkább az Instagram-felhasználók ismerhették, hiszen a frissen megválasztott, 19 éves szépségkirálynő már egy ideje sikeresen influenszerkedik. A második és harmadik helyezett két udvarhölgy látható még a fenti borítóképen, ők Lakatos Annabella és Kulin Brigitta.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 nyári koktél, amit akkor is ihat, ha vigyáz az alakjára

2019. augusztus 19., 17:26 Módosítva: 2019.08.21 10:13
10

Ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy kívánjuk egyre jobban a hűsítő nyári italokat. A koktélok legnagyobb hátulütője, hogy elég sok cukrot is tartalmaznak (arról nem is beszélve, hogy az alkohol sem túl egészséges), de szerencsére léteznek cukormentes opciók is, más italok esetében pedig a folyékony édesítőszer is jó megoldás lehet. 5 olyan koktélt mutatunk, melyeket akkor is nyugodtan ihat, ha nem akar feleslegesen sok kalóriát bevinni. 

Tom Collins

A nagyon egyszerű és frissítő koktélnak több változata is van, úgyhogy ha kevésbé szofisztikáltan szeretnénk kifejezni magunkat, akár citromos vodkának is nevezhetnénk. Az ital alapja lehet vodka vagy gin, a lényeg, hogy adjunk hozzá szódát (mintha fröccsöt készítenénk) és fél citrom vagy lime levét. Ha az édes ízt jobban preferálja, öntsön hozzá egy kis folyékony édesítőszert is. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Láthatatlan tűsarkúban vonultak a bikinis lányok ezen a bemutatón

2019. augusztus 19., 15:52 Módosítva: 2019.08.21 14:47
7

A Kaohs bemutatóján nem volt a modelleken cipő (se), de páran közülük mégis úgy mentek, mintha lett volna. Ettől még szexibb ugyanis!

Idén nyáron egy jó blézer alá elég volt egy szexi melltartó

2019. augusztus 18., 15:23 Módosítva: 2019.08.20 16:42
0

Lassan kezdjük kifesztiválozni magunkat erre a szezonra, ezért ezen a héten a heti trendben egy olyan nyári trendet mutatunk be, aminek a szabadtéri bulizáshoz nincs túl sok köze, mert hát ki menne el koncertre/veretni egy elegáns blézerben?! Elég sokszor jöttek szembe azonban félig-meddig puccosnak szánt nyári események sajtófotóin olyan nők, akik ugyan blézert, illetve zakót/öltönyt, vagy ha úgy jobban tetszik, nadrágkosztümöt viseltek, de blúz nélkül, valami látványos melltartóval. A jelek szerint ezt a kombinációt a következő nyárra is trendnek szánják a nagy divatházak (a Versace mindenképpen), szóval nézzük, idén ki találta el a legjobban!

Távolról sincs vége, olvasson még

A fesztiválon pucérkodásban is hagyományt teremtett 50 éve a Woodstock

2019. augusztus 18., 11:07 Módosítva: 2019.08.20 10:17
8

Íme pár fotó arról, 1969-ben mennyien fesztiváloztak pucéran a Woodstockon. Hagyomány lett belőle: a Szigeten és Ozorán is örökítettünk már meg meztelenkedést.

Modellek a forróságban – kevés textil, rengeteg szabad bőrfelület

2019. augusztus 17., 15:26 Módosítva: 2020.06.29 10:58
0

Lassan a végéhez érkezik a nyár, bár ez elsősorban  Magyarországra vonatkozik. Épp ezért, vagy ebből fakadóan készítettük el bikini-sorozatunk legújabb darabját, melyben azt figyeltük meg attenborough-i magasságokból, hogy a nemzetközi modell-éra legismertebb képviselői hogy lazítanak, nyaralnak, a vízpart mellett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mardoll is beállt a Velvet stábjába a Szigeten - kiderült, hogy nincs olyan kérdés, amire ne kapna választ

2019. augusztus 13., 17:31 Módosítva: 2019.08.15 11:40
52

Idén is hatalmas tömeg gyűlt össze a Szigeten, ahová természetesen a Velvet is ellátogatott. Ezúttal stábunkkal tartott egy különleges vendég is, méghozzá Mardoll személyében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazájuk zászlajával jöttek a Szigetre – megkérdeztük, mire ilyen büszkék

2019. augusztus 13., 11:12 Módosítva: 2020.06.07 17:20
17

A Sziget fesztivál többek között azért izgalmas, mert ennyi különféle nemzet vesz részt a buliban. Sokan vannak, akik nem szeretnének csak úgy eltűnni a világ összes sarkából összegyűlt forgatagban, ezért zászlót hoznak magukkal, és vagy kiakasztják azt a sátruknál, vagy egyenesen zászlóval a kezükben fesztiváloznak, mint a fenti borítóképen látható két olasz srác.

2014-ben készítettünk először ilyen kvízt, és azóta minden évben új változatot csinálunk belőle, mert mindig a legnépszerűbb szigetes anyagaink között van. Idén az eredetihez képest kicsit frissített koncepcióval láttunk neki a Sziget nemzetiségei felfedezésének: nem csak úgy random embereket állítottunk meg fotót kérve, hanem olyanokhoz mentünk oda, akiknél ott volt országuk zászlaja. És ha már annyira büszkék az országukra, hogy hoztak magukkal lobogót, megkérdeztük tőlük, konkrétan mire ilyen büszkék, szerintük mi a legjobb dolog a hazájukban.

Az alábbi kvízben mindig egy-egy zászlómentes fotót mutatunk, ami alatt azt olvashatja, hogy az illető személy vagy társaság mire a legbüszkébb hazájával kapcsolatban. Ebből a két információból kell megtippelni, melyik országról van szó, aztán a 10 kérdés után a megfejtések között megmutatjuk majd azt is, hogyan pózoltak nekünk a fiatalok hazájuk zászlajával. Hogy ne legyen túl könnyű, természetesen időre megy a dolog ezúttal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyre kevesebbet bíznak a fantáziára – hódítanak az átlátszó fürdőruhák

2019. augusztus 12., 15:22 Módosítva: 2019.08.14 09:48
2

Folytatjuk nyári sorozatunkat, melyben vadabbnál is vadabb fürdőruhákat gyűjtünk össze. A trend jól kirajzolódott, a divat világában egyre nyitottabb és szűkebb ruhadarabokkal igyekeznek felhívni a cégek magukra a figyelmet. Két évvel korábban például nagyot dobott az egyik farmercég, mikor kijöttek a teljesen átlátszó nadrágjukkal. Most hasonló megoldásokkal támadnak a fürdőruhatervezők, férfi és női verzióban is készültek olyan szettek, amik tényleg nem hagynak semmit a képzeletre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk a Coca-Cola plakátjainak lecseréléséről: „egy kicsit elhibázott PR-lépés volt”

2019. augusztus 12., 12:06 Módosítva: 2019.08.13 14:17
719

Lakatos Márk nélkül elég nehezen tudnánk fesztivált elképzelni: a Balaton Soundon egyenesen ő tervezte meg a VIP-részleg berendezését. Most a Szigeten is rögtön az első este összefutottunk vele, és éppen ekkor érkezett a hír, hogy a Coca-Cola lecseréli a nagy visszhangot kiváltott, melegpárokat ábrázoló plakátjait olyan képekre, amik a szivárvánnyal díszített palackokat ábrázolják.

Lakatos Márk a saját bőrén tapasztalta nemrég, hogy milyen érzés kiadni egy kampányt, amiről az egész országnak nagyon sarkos véleménye van, így muszáj volt a Coca-Cola sokak szerint botrányos reklámjait is kitárgyalnunk. A beszélgetés a következőképpen hangzott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Élvezd a nyarat, míg tart! - 5 könyv a strandra

2019. augusztus 11., 13:29 Módosítva: 2019.08.13 08:17
55

Bár a nyárból már több van mögöttünk, mint előttünk, még bőven van rá lehetőségünk, hogy elmenjünk egy strandra, és napfürdőzzünk egy picit. Ha ön is tervez még néhány ejtőzős napot nyáron, mutatunk 5 könyvet, amit érdemes betennie a táskájába, mielőtt elindulna. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme hat lány az idei szezon legmenőbb fesztiválozós kiegészítőjével

2019. augusztus 11., 12:38 Módosítva: 2020.06.29 10:58
2

Már a múlt vasárnapi heti trendben is a Szigetre tekintettünk előre, most pedig még rendesen benne vagyunk a 2019-es fesztiválban, ezért maradunk a Szigetnél ezen a héten is. De ezúttal nem fellépőket, hanem fesztiválozókat mutatunk: olyan lányoktól kértünk fotót, akiknél megláttuk az utóbbi évek legfeltűnőbb és leghasznosabb kiegészítőjét, a legyezőt. Már tavaly is figyeltük a legyezőket, idén döntse el ön: kié a legjobb?

Távolról sincs vége, olvasson még

Geszti Péter nudista édesanyja miatt nem szeret strandolni

2019. augusztus 10., 12:49 Módosítva: 2019.08.11 13:33
33

Bár a legtöbb embernek felüdülést jelent a strandolás a nyári hőségben, nem mindenki van ezzel így. Geszti Péter sem, aki azóta nem szeret csak úgy kifeküdni a partra, mióta a '80-as években édesanyja egyszer hirtelen nudizásba kezdett az Adrián.

A rapper/producer a Spektrum Home-on futó NőComment! vasárnap adásba kerülő részében beszél erről arról a különös élményéről, ami egyszer elvette a kedvét a strandolástól.

Távolról sincs vége, olvasson még