horoszkóp

Szabadidejükben sztriptízeltek a bankrabló Barbik

2007.03.12. 19:16
Az ártatlan, mosólygós tizenévesek sztriptízelnek, drogot árulnak és szabadidejükben bankot is rabolnak.

A Barbi Banditáknak nevezett tinipáros bankot rabolt, drogot árult és egy sztriptíz bárban dolgozott. Egyikük anyja nem érti, hogy egy ilyen "édes kislány, akinek ekkora szíve van" hogyan kavarodhatott bele ilyen ügyekbe.

Az Egyesült Államok béli Atlantában két héttel ezelőtt a 18 éves Ashley Miller és 19 éves társa, Heather Johnston divatos napszemüvegükben betipegtek a Bank of America egyik fiókjába és kirabolták. Mint később kiderült, az egyik banktisztviselő, a 22 éves Benny Herman Allen III. segédkezett nekik. A rablók az erőszak látszatára nem sokat adva követték el a bűncselekményt, hiszen olyan simán szerezték meg a zsákmányt, hogy a sorban álló egyik szemtanú észre sem vette, hogy bankrablás folyik körülötte.

Allen a lányokat egy már többször a bíróság előtt állt drogkereskedő, Michael Darrell Chastang révén ismerte meg. A négyes együtt tervelte ki a rablást és a közel 1 millió forint (5000 dollár) értékű zsákmányt egymás között akarták elosztani.

A lányok egyébként a szórakoztatóiparban dolgoztak. Két hónapja Adrienne és Charlie néven egy Atlanta külvárosában lévő sztriptíz bárban szórakoztatták a férfiközönséget délutáni műsorukkal. Shooter Alley, egyik munkatársuk szintén nem érti, hogy a lányok, hogy követhettek el súlyos bűncselekményt. "Charlie mindig mosolygós volt, egy igazán kedves kislány"- állítja Alley - "Olyan ártatlan kinézete volt". Erről szól a régi mondás. A látszat néha csal.

A lányok két nappal a bankrablás után, mikor napszemüveges fényképükkel már tele voltak a helyi lapok, bevásárló körútra indultak a helyi Gucci áruházba. A két kamasz a fodrászatba is betért, és olyan szőke hajat rendeltek, mint amilyen a "Barbie-babáké". Kérdéses, hogy tudták-e akkor, hogy a média épp Barbi Banditák néven emlegeti őket. A helyi alkalmazottak szerint a lányok esti vacsoraprogramjukat tervezgették, és arról beszélgettek vajon felismerhetők-e napszemüvegük mögött.

Chastangot, Millert és Johnstont egy külvárosi vidámparknál fogták el a rendőrök. A kocsiban marihuánát és extasy tablettákat találtak. Miller később a rendőrségen bevallotta, hogy a fogyasztásán kívül kereskedik is a tiltott anyagokkal. Allant a rendőrség máshol tartóztatta le - közölte a CNN