horoszkóp

A modellek lefőzték a playmateket

2007.08.24. 18:20
A negyedik Jack Daniel's BBQ estnek idén a Pálvölgyi Barlang adott otthont. Celeb és média csapatok mérhették össze szakácstudományukat, és kiderült, hogy a playmate-k nem, a modellek viszont remekül főznek. Bár Majka szerint az egész bunda volt.

Mint általában minden hasonló rendezvény, a Jack Daniel's BBQ estje is barter üzlet . A cég rendez egy mulatságot a celebeknek és a médiának, akik szép számmal képviseltetik is magukat, hiszen ingyen van az alkohol és a kaja. A celebek vigyorognak, az újságíró dolgozik, a Jack Daniel's pedig benne van minden másnapi újságban. A képlet egyszerű, a megoldás pedig, ebben az esetben, ötletes és igényes.

A Pálvölgyi Barlang melletti, sziklákkal és erdővel övezett tisztás adott otthont a főző- és a whisky vedelés versenynek. Az ideiglenesen igényes kocsmává alakított rét lassan telik meg a szomjas celebekkel, de szórakozni addig is remekül lehet. Szidor kolléga például Johnny Walkert kér a szervezőktől. Egy zavart mosoly jut neki.

Néhány whisky-vel később tűsarkúban és forrónaciban betipeg az összes playmate döntős, becammog Árpa Attila, lehorgasztott fejjel feltűnik Bagi Iván, aztán megjelenik Majka és slpeje felhajtott gallérral, napszemüvegben. Az óra este fél nyolcat mutat.

Klikk!

A katlan szélén felállított hófehér sátor alatt tizenegy keskeny asztal sorakozik, tizenegy grillsütő vár a tizenegy csapatra. Az ad hoc konyhába szólítják az élsportolókat, a playmateket, a modelleket, a rappereket, a TV2 stábját meg persze az Index csapatát. Főszakácsunk Szidor György sportriporter és mesterszakács, az első számú kukta Kovács Anna cégünk szeme-fénye, és ott vagyok én is: asszisztenciának. Mellettünk Ganxsta Zoli és Mester Tamás bámul meglepetten a konyhaeszközökre, majd néhány improduktív perc után szexi lányoknak adják át az életlen késeket. Másik oldalunkon az élőben meglepően apró termetű Tóth Vera tüsténkedik Búza Sanyival, akik amellett, hogy ínycsiklandozó falatokat alkottak, még egy bikafejet is készítettek asztalukra, mustáros pácléből.

Mindeközben a grill zónán túl a nép mulat, a színpad feletti stroboszkóp pedig magányosan villog. Whisky, faszén és az izzadság szaga száll a levegőben. Na, meg a szerelemé.

Kozmix Lala feleségét és gyerekét elfeledve egy Playmatenek csapja a szelet, Koós Réka férje a Cool tévés Orosz Barbival nyomul, Majka hanyagul odaint exének. Csak Jack marad magányos. Jack Daniel's szelleme ugyanis köztünk van. Hátradőlve terpeszkedik egy padon és hideg gipszszobrából szemléli alkotásának hatását. Persze ő is tudja: már a whisky sem a régi.

A többség élvezi a megmozdulást persze vannak kivételek. Bagi Iván például nem szokta magát jól érezni az ilyen rendezvényeken. Ez sem kivétel. Hogy mi az oka rosszkedvének? Egyszerűen nem tud feloldódni. Erdőhegyi Brigittának sem jön be mulatság, ő ugyanis kampányszerűen fogyaszt alkoholt, és ez most nem egy ivós időszak.

Klikk!

A versenyzők lassan elkészülnek műveikkel. A szigorú bírák nem csak a kötelezően elkészített csirkenyárs és a szabadon választott hús ízvilágát, de a tálalást, a higiéniát és az idői keretek megtartását is értékeli. Meg valamit még biztosan. Hiszen mi nem értünk el helyezést. A rádiósok csapata Tóth Verával viszont igen. Ők a harmadik, míg Árpa Attila és a TV2 a második helyen végzett. A láda whisky-t és a hétvégét a whisky gyárban a modellek csapata vitte el, Dukai Reginával és Zimány Lindával.

A playmate-k és Majka csapata súlyos vereséget szenvedett, amit a húsát a whisky-ért magára hagyó rapper nem fogadott túl jól. Szerinte az egész bunda volt. Ráadásul ezzel a gondolattal nem volt egyedül. Mikor Szidor kolléga átvette nevünkben a hatodik helyért járó táblácskát a mikrofont is magához ragadta. "Nem szoktam egyetérteni Majkával, de szerintem is bunda volt."

A mulatságot végül Mester Tamás ölte meg. Az eső ugyanis éppen abban a pillanatban kezdett el zuhogni, amikor az énekes a színpadra lépett.