horoszkóp

Bikinis casting a Spoon állóhajón

2004.09.16. 09:18
Négy órás, maratoninak tűnő válogatást tartottak bikinis lányokból szerdán délután a Lánchíd pesti hídfőjénél horgonyzó luxus állóhajón. A készségesen pózoló lányokon és a nyálcsorgató tatákon kívül Budapest egyik legszebb wc-jét is megtaláltuk.
Itthon a wannabe szépségkirálynőkkel Dunát lehetne rekeszteni. Talán pont erre tett most kísérletet a Miss Bikini Hungary szervezőcsapata, akik a Spoon állóhajón tartották nyilvános előválogatásukat.

A minőség a védjegyük

A helyszín pazar választás, szó se róla, háttérben a Budai Vár, előtérben a hawaii stílusú bikinikben terpesztő és domborító lányok, kedves-lelkes pincérek, ötcsillagos bár, az akváriumban kínai halritkaságokkal, díjnyertes terasz, minden szuper.

Kattintson oda!
A szervezők által osztogatott brosúra azonban aggályokat keltett riportereinkben. A bemutatkozó szövegben ugyanis a kissé elcsépelten arra tesznek ígéretet, hogy visszaadják a "kissé már megkopott hazai szépségversenyek értékét". Nos, ez nyilván nem az induló lányokon fog múlni, ellenben elnézve az esemény médiapartnereit és a szervezőbrigád renoméját, ez nem lesz egyszerű.

Ők ugyanis büszkén hirdetik magukról, hogy olyan nagyszabású projekteket menedzselnek, mint a J.J. Room nevű lánycsapat (leszbikus pornós testvérpár énekel, lemezük címe: "Őszinte szenvedély"), a Diamonds együttes (sose hallottunk róla), a Kerozin (akik még mindig hisznek abban, hogy a szintipüfölés és a playback, meg egyáltalán a gagyi techno az pálya) illetve a kétségtelenül frenetikus nevű Három és! szuperprodukció. A legnagyobb dobásuk talán a 2005. februárjában kezdődő Karthago-turné lesz, de foglalkoznak sok egyéb mellett külföldi munkaközvetítéssel a vendéglátó- és a szórakoztatóipar területén is. Ezt mindenki tudja, mit jelent, hadd ne magyarázzuk.

Médiapartnereik listáján a Reform, a Napi Ász és a Sorry! neve mellett némi meglepetést okozott a már rég nem létező Esti Hírlap. Hab a tortán, hogy a szervezőknek saját magazinjuk is van, a Play'n'House ÉLETMŰVÉSZETI (sic!) magazin. Ezt rakják össze, kedves olvasóink! Persze nem ítélünk elsőre, adunk nekik is egy esélyt.

Ráadásul

Nézze meg a jó alakú lányokat!

A verseny elődöntőjét egy szellemes névválasztású gálán, a Beauty&Beast-en, stílszerűen a Vasas Sportcsarnokban tarják majd október 31-én egy küzdősport-bemutató szünetében. Tizenhat bikinist választanak majd ki, akik egy Skoda Fabiáért szállnak ringbe mellbedobással és farkidobással.

Akik nyomon követik a Velvet szépségverseny-ipari különítményének munkálkodását, azok a mostani fotógalériában találhatnak ismerős arcokat/fenekeket. Kedvencünk Móczár Ildikó, aki médiaszerte hírhedtté vált készségességéről, pózolásban ő a legremekebb alany. Most is ott volt, és azóta sem lett tartózkodó, bár azt nehezményezte, hogy a Színes Mai Lapban le-"leszbi-szoftpornós"-ozták, mindezt a Velvet riportja alapján.

Csöcs Kánaán

A castingon a hosszas várakozásokon kívül voltak vicces dolgok is, például amikor az egyik indulót - aki a Machomedia információi szerint Black Diamond néven futja pornókarrierjét - egy necctopban, bokszkesztyűvel a kezén, ördögszarvacskákkal a fején fotózták a rakparton. Bizonyára a Play'n'House magazin számára. A turisták ilyenkor szeretnek igazán Magyarországon járni, hiszen itt az unalmas városnézés közben úton-útfélen meztelenfotózásokba botolhatnak, és méltán gondolhatják, hogy ez itt a Kánaán.

Szigeti veszedelem avagy Kart Hágó

Térjünk akkor rá arra a paranormális jelenségre, amit Szigeti Ferencnek hívnak! Egy kivénhedt rockerben még önmagában nincs semmi különös. Szigeti Ferenc manapság új hobbija miatt lett számunkra érdekes. Azt csinálja ugyanis, hogy olyan rendezvényekre jár, azaz vendégszerepel, ahol laza erkölcsű lányok vonulnak illetve vonaglanak fel-alá. Legutóbb a Miss Tourism Hungary versenyen, előtte pedig a magyar pornó Oscar-átadáson találkozhattunk vele. Emögött négy dolgot sejtünk: szex, drogok (Viagra), rock'n'roll, illetve a tényt, hogy a vén kecske is megnyalja a sót. Ideje lesz megszoknunk, hogy Szigeti Ferenc nélkül nincs magyar szépségverseny.

Törzsvendég

A hasonló korábbbi eseményeken már megszoktuk a sok perverz tata jelenlétét, az már szinte szóra sem érdemes, ám most az egyik kopaszodó öregúr saját hibáján kívül vészesen túllőtt a célon. Ő ugyanis a zsűri orrától öt méterre széles terpeszben fotózta a tiniket, úgy, hogy közben a nadrágján a legkritikusabb helyen tenyérnyi lyuk tátongott. A felsőruhája folytonossági hiánya következtében kilógó alsógatya sokáig nem jutott el a tudatáig, így az összes vele szemben helyet foglalóban hosszú ideig mutogatós bácsi érzetet keltette. Kellemetlen epizód volt.

Higiénia az esztétika előtt

Bárcsak mondhatnánk, hogy a lányok legalább szépek voltak -, de nem különösképpen. Volt köztük szép, de nem jellemző. A legjobb név különdíjat szerkesztőségünk ezennel Saláta Anitának ítéli oda. A női alsó fertályt nem először látó fotósunknak feltűnt, hogy minden lánynak átsejlik a bugyiján egy betét. "Itt valami nem stimmel," - gondolta tiszta logikájával, hiszen az nem lehet, hogy minden lány egyszerre menstruál. Mint kiderült, a lányok csak úgy vehették fel az egyen bikinialsókat, hogy azt előtte kibélelték tisztasági betéttel. A megoldás sem kényelmesnek, sem esztétikusnak nem mondható, de megfelelően költséghatékony: jók lesznek azok a bikinik még a következő két fordulóra is.

Ha valakit még ezek után is érdekelne egy nyilvános válogatás csinos fürdőruhás csajokkal, ígérjük, legközelebb időben szólunk.