horoszkóp

Rossz gyereknek bio-mikuláscsomagot!

2006.12.05. 16:16
Ha egész évben rossz volt a gyerek, büntetésből virgács helyett inkább bio-mikuláscsomagot hozzon neki a Mikulás! A következő esztendőben garantált javulás várható a magaviseletében, olyannyira elrettentő ajándék a bioédesség.

A csomag tartalmát tetszetős, piros vászonzsák takarja. Nem is baj, ami benne van, azt jobb elrejteni. Hagyományos édességnek nyomát sem leli a biotélapóval bűnhődő gyerkőc, csak szárított mangót, aloe verás gyömölcszeletet, biocsokival bevont biomazsolát, fehércsokis bulátát, továbbá bio almalevet, koffeinmentes gabonakávét és transzcendentális teakollekciót talál. Mindezt 1700 forintért.

Sütőtökös Technokol Rapid

Bio-mikuláscsomag 1700 Ft-ból

Hozzávalók:

1 zacskó Bio tejcsokoládés mazsola
1 zacskó Bio fehércsokoládés buláta
1 zacskó Bio aszalt mangószelet
1 db aloe verás aszalt gyümölcsből és magvakból készült szelet
1 üveg bio almalé
1 doboz Bio Rice Coffe
1 csomag Mandala filterezett gyógy- és fűszertea keverék

A kínálatból még a csokis mazsola és a buláta a leginkább fogyasztható. Ezek elsősorban a kirakodóvásárokon kapható, kimért drazsékra emlékeztetnek, bár a buláta kissé haleledelre is hajaz. Horgász gyerekek bátran horogra tűzhetik.

A szárított mangó viszont órákra beleragad a fogakba, íze pedig mint a sütőtökkel fűszerezett, száradó félben lévő technokol rapid.

Zavaros üledék és savanyú haltáp

A koffeinmentes gabonakávé alapja a rizstej, íze pedig mind a túlságosan felöntött párolt rizs visszamaradt leve.
Az aloe verás szelet egészen behatárolhatatlan íz- és állagvilággal rendelkezik, talán az erjedt haltápotot idézi fel leginkább.

Nézzen csomagokat
Hagyományos mikuláscsomag 1704 Ft-ból

Hozzávalók:

1 db Tejcsokoládé figura
1 tábla Boci csoki
1 db Bounty szelet
1 db Snikers szelet
1 db Mars szelet
1 db Kinder maxi szelet
1 db Balaton szelet
1 db Sport szelet
1 csomag földi mogyoró
1 csomag Mikulás cukor
4 szem zselés szaloncukor
1 db virgács (35 cm)

A kétdecis pálinkás üvegbe csomagolt bio almalében zavaros üledék úszkál. Íze savanykás, és még csak nem is emlékeztet a 12 százalékos tetrapackos levekre. Alighanem a Tesco gazdaságos gyümölcsitalok is jobban elnyernék a fogyasztók többségének tetszését.

A "Transzcendentális" teacsomagban "Éjszakai repülés", "Hold áldása", "Tisztító fény", "Nap fénye" fantázianevű, többnyire fahéjas illatú filterek várják a csokitól és csipsztől megcsömörlött, spirituális élményekre nyitott gyerekeket.

Spirituális gyerekek

A mikulásos tradíciókhoz igen, az egészséges életmódhoz kevésbé ragaszkodó szülőknek gazdagabb tartalmú csomagot javasolunk ugyanennyi pénzért. Még virgácsra is futja belőle a különféle a válogatott fogroncsoló finomságok mellé.
Érdemes hát jónak lenni egész évben