Orálisan elégített ki egy amerikai iskoláslány három középiskolás birkózófiút. A fiatalok ellen egyelőre nem indult eljárás.

Egy általános iskolás lány a beauforti Battery Creek Középiskola három diákját az öltözőben, egy birkózómeccs után kényeztette szájjal - derült ki a beauforti sheriff közleményéből. A középiskolás birkózók ellen egyelőre nem indult eljárás, az iskola eddig a felső tagozatos lány ellen sem tett lépéseket.

A Dél-Karolina államban található város helyi lapja, a Beaufort Gazette szerint a Battery Creek Középiskola birkózó edzője, Chad Cox a fiúktól hallotta, hogy egy lány orálisan elégíti ki őket az öltözőben. Az edző ezután az öltöző felé vette az irányt, ahol rajtakapta a lányt és a fiúkat. A lány akkor még nem mondta meg a nevét, csak akkor volt hajlandó elárulni, hogy hívják, amikor Cox azzal kezdett el fenyegetőzni, hogy kihívja a rendőrséget. Az edző aztán a versenyről hazafelé a buszon is hallotta, hogy az egyik fiú az orális kalanddal büszkélkedik. Az edző felhívta a kamasz anyját is, akinek el is mesélte a történteket.

.