Ismeretlen svéd lemezlovasból listavezető DJ lett Angliában Jonas Erik Altberg, aki nem sajnálja, hogy a barátnőjével készített pornóképek nyilvánosságra kerültek. Kicsit retusálta volna ugyan a fotókat, de azért örül, hogy a kíváncsi közönség megcsodálhatja a péniszét.

Listavezető lett Angliában annak a svéd lemezlovasnak a száma, akiről pornóképek kerültek fel az internetre. A lemezlovas persze tisztában van vele, hogy a pikáns fotók is hozzájárultak sikerhez: "Mindenki tudja, hogy a szexszel mindent el lehet adni" - nyilatkozta DJ a popjustice.comnak. Az interjúban a svéd zenész arról is mesélt, mennyire szereti a szexet és a saját péniszét. Ha pedig - akár ennek segítségével - a dala még listavezető is lesz, annak különösen örül. A svéd Jonas Erik Altberg, művésznevén Basshunter, a Now You're Gone című eurodance-dalának sikerét ivással és számítógépezéssel ünnepelte.

Pornószínészi ambíciók

"Tudom, hogy ismeretlenből listavezetőnk lenni nem könnyű dolog" - mondta Altberg, aki Svédországban már ismert DJ-nek számít, Angliában pedig most debütált: erotikus leszbi-klipje mellett önnön pornóképeivel.

A DJ tudományos ismeretterjesztő fotói

Az internetre került képek Altbergről és svéd barátnőjéről - és nem csak róluk - egy házibulit követő orgia során készültek: "A képeket a szüleim házában csináltuk. A barátaimmal buliztunk és ittunk, majd elhatároztuk, hogy csapunk egy szexorgiát és készítünk pár fotót. A képek valahogy felkerültek az internetre, de nem én tettem fel őket" - mesélte a DJ némi whisky elfogyasztása után.

A zenész nem bánja, hogy a fotók felkerültek az internetre, csak egy dolgot sajnál: a kényesebb testrészeken szívesen alakított volna még egy kicsit Photoshoppal. Azzal sincs problémája, hogy fél Anglia a képeken csámcsog: a 24 éves zenész ugyanis egyáltalán nem szégyenlős, sőt, kifejezetten büszke a hímtagjára. "Imádom a szexet. A péniszemet nagyon szeretem arra használni, amire való, nem is vagyok szégyenlős, azt szeretném, hogy az egész világ lássa" - mondta büszkén, majd kijelentette: akár a pornózással is megpróbálkozna. "Szívesen csinálnék egy olyan videót, mint Paris Hilton. Nem tudom, hogy érdekelné-e az embereket. Lehet, hogy előtte a Photoshoppal kellene megismerkednem" - mondta a 24 éves zenész.

"A szexszel mindent el lehet adni"

A fotókat az interneten a lemezlovas szerint egyébként a saját anyja találta meg: "Az anyám olyan, mint egy nyomozó. Mindig mindent előbb tud, mint a menedzsment. Aztán felhívta a főnökeimet és megkérdezte, hogy hallottak-e a képekről. Mindenkinek egy ilyen anyára lenne szüksége" - mondta Altberg.

A botrány mindenesetre jót tett neki: Now You're Gone című száma a képek miatt kitört botrány után az Egyesült Királyság kislemezeladási listájának élén landolt. Természetesen a klip is erotikus jellegű: dekoratív nők táncolnak és kényeztetik egymást a leszbikus felhangú videóban. Altberg csak körülbelül két percig látható, aminek ő örül is: "Nem akarok mindig a középpontban állni. Kis partikban kezdtem a szakmát a szülővárosomban, így örültem, hogy nem kellett túl sokat foglalkozni a forgatással" - mondta a DJ, aki nem is tervezi, hogy változtat a jól bevált recepten: az interjúban elmondta, következő klipjében szívesen látna 80 férfit és két nőt, akik egy szál fűszoknyában táncolnak.

A DJ-nek arra is külön elmélete van, miért éppen nők szerepelnek a klipben: "A nőknek nagyobb melleik vannak. Tudom, hogy a szexszel mindent el lehet adni. Látom a lányokat a tévében és azonnal beindul a fantáziám" - mondta Altberg, aki egyébként Tourette-szindrómában szenved: sokat tett azért, hogy leküzdje a tikkeléssel, vagyis akaratlan mozgásokkal járó betegséget, ám egyelőre nem sikerült teljesen tünetmentessé válnia.