horoszkóp

Oroszlán Szonja a született Cosmogirl

2007.10.18. 20:45
Exkluzív környezet, estélyik, céltudatosság és szexisség - így lehetne összefoglalni az igazi Cosmo-csajt. Ezek a lányok megtalálták a saját példaképeiket és a leglegjüknek Oroszlán Szonját tartják.

„A Cosmónak mindig a fiatal lányok a célcsoportja, mindenhol a világban. Céltudatosak, szexik és itt nem arról a fajta céltudatosságról beszélek, amitől én is hülyét szoktam kapni - a most rögtön ide nekem mindent - hanem olyan lányokról, akik küzdenek a dolgaikért, az álmaikért és nem hajlandóak mindig az utolsó sorban kullogni."

Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője így foglalta össze a Velvetnek a Cosmo-nemzedék ismertetőjegyeit. Majd a Royal Hotel patinás bálterme, az estélyik forgataga és a díjazottak széles mosolya beragyogta a szerda éjszakánkat.

Nézzen céltudatos nőket és férfiakat!

Apró homokszem a gépezetben

Egy nyitott Cosmopolitan az érkezés. Kisminkelt lányok, ruhaköltemények, koktélok, számozott asztalok, fecsegő celebek és figyelmességből szivarsarok az erősebbik nemnek. A Cosmótól megszokott celebmajmolás most elmaradt, senki nem alakított diszkontváltozatú hollywoodi hírességet. A színpadon a díjátadók személyes történetekkel fényezték a kiválasztottakat.

Oroszlán Szonját például annyira ki tudta zökkenteni Szabó Győző, hogy a köszönetnyilvánítást a nem tudok mit mondani, annyira meghatottal váltotta ki. Csonka András Lilut magasztalta trubadúr költőként, Steiner Kristóf pedig Vámosi Viktóriát konferálta a színpadra. A homoszexualitását nyíltan vállaló zenetévés azzal rázta fel a közönséget, hogy nosztalgiázott. „16 évesen kapcsolódott össze a sorsunk Vikivel. Sokan össze akartak minket párosítani, de akkor még nem tudták, hogy egy aprócska homokszem akadt a gépezetbe."

Nőként tök jó szépen felöltözni

A díjátadáson Oroszlán Szonja két kategóriában is tartolt. Egyrészről ő lett a legjobb színésznő, és a legjobbak legjobbja is.

Nézze meg képeinket!

„Mi nem azokat a lányokat díjaztuk, akik mindenhol ott vannak és te is látod őket a különböző aktív-passzív műsorokban. Más lányok is vannak, akik máshogy érvényesülnek és ezért gondoltuk, hogy megmutatjuk őket az olvasóknak. Illik őket megünnepelni és megtisztelni azzal, hogy nem egy folyosó végén mondjuk azt, hogy nézd itt egy kancsó és örüljünk egymásnak. Meg nőként tök jó szépen felöltözni és jó, hogyha szépen kisminkelnek." - indokolta a döntést a főszerkesztő.

Az este ajándékai viszont a Velvetnek azok a férfiak voltak, akik jelenlétükkel ellensúlyozták az ivararányt. Akadtak köztük pingvinnek és néhány formabontó libling is. Lakatos Márk szűk farmerban, Schobert Norbert barnában értekezett velünk aktuális témákról, míg Szellő István klasszikus fekete-fehérben varázsolt el minket. Hiába minden igyekezet, Steiner Kristóf sajnos megelőzte a sajtót és Róbert Gidaként mutatkozott be, ami találó volt, mert az új frizurája tényleg mesehőssé tette. Az este legkitartóbb duettje az update házaspár lett, akik szinte utolsónak hagyták maguk mögött ezt az exkluzív szerda éjszakát.  

Te vagy a legjobb!" Cosmo nagydíj 2007. évi díjazottjai:
D. Tóth Kriszta - újságírónő / írónő kategóriában,
Erős Antónia - társadalmi szerepvállalás kategóriában,
Kovács Ágnes - sportoló kategóriában,
Lilu - televíziós / rádiós műsorvezető kategóriában,
Stahl Judit - üzletasszony kategóriában,
Szinetár Dóra - színpadi színésznő / énekesnő kategóriában,
Tóth Bori - divattervező / képző- és iparművész kategóriában,
Vámosi Viki - modell kategóriában,
Zséda - énekesnő kategóriában,
Oroszlán Szonja - színésznő, a legjobbak legjobbja