horoszkóp

Kate Moss és Daniel Craig a két aktuális leg

2006.12.13. 13:17
Egy óvszergyártó cég a nőket faggatta, ki a legszexibb pasi a világon. Érdekes módon tudták, hogy általában a hölgyek gondoskodnak a biztonságos szex kellékeiről. Nem meglepő módon az új James Bond lett a legújabb szexikon. A hölgyeket öltözködésük alapján vették górcső alá. Itt Kate Moss vitte a prímet.
Daniel Craig

A legújabb James Bond - Daniel Craig - lett a Durex reprezentatív felmérése szerint a legszexisebb férfi a földön. A óvszergyártó cég szóvivője egyáltalán nem döbbent meg a szavazás eredményén. A négyezer nő részvételével zajló százas lista második helyezését a számunkra sem ismeretlen angol színész Clive Owen nyerte el. Többek közt a Sin City és a Gosford Park sztárja, annak idején szintén indult a a 007-es szerepért, de megelőze őt a világ legjobb pasija a mára már "élő ikonná válló" Craig. A dobogó harmadik fokára Jude Law léphetett fel, aki nem kis személyiségeket utasított maga mögé.

A kissé nyálas negyedik helyezett Steve Jones, aki többek közt Palmela Andersont is dugta, jelenleg egy tévétársaság műsorvezetői székében heverészik, és látványával növeli a nézőszámot. A többi szereplő nem okozott nagy meglepetést, hiszen a szakma "öregfiúi" ismét hozták szokásos formájukat. Jonny Deppen és George Clooney-n kívül számos ifjú kedvenc lett ismét hivatalosan is szépfúi. A listát a karakán arcú Gordon Ramsay, az angol konyha ördöge, a keménykötésű sztárszakács zárta. A hazai közönség a Parika TV-n keresztül csodálhatta meg elsőként a mestert.

Jöjjenek a lányok

Kate Moss

Kate Moss lett az első azon a rangos "legjobb a ruhám" listán, amelyet Lily Allen a nagy jövő előtt álló énekes hölgyike zárt a 10. helyen. A szupermodell a Grazia magazin éves visszaszámlálásán vitte a pálmát. Valószínűleg azért, mert sok szingli nő szeretné már látni, ahogy bekötik fejét, mert a modellt még mindig nem vette el az ő Pete-je.

"Kicsit bogaras és gyakran kiszámíthatatlan, de mindig laza. Kate mindig olyan, amilyen szeretne lenni. De még mindig várat minket a menyasszonyi ruhával, amit mindenki szeretne látni rajta."

A magazin efféle nyelvcsapásokkal kommentálta Kate öltözködési stílusát. Azonban egy új és váratlan belépő is érkezett Allen személyében, aki a 10. helyet érte el a listájukon. A Daily Mail szerint most a Chanel arcaként állt csatasorba. "Lily Allen igazán egyedi," tapasztalta a Grazia. "Gimnáziumi báli ruhák, vászoncipők, négercsajosra hajazó fukszok, sűrű fufru és rikító színű kifutóra való smink - nem láttunk ilyen mulatságos lányt a divatszakmában Kelly Osbourne óta."

Allen alapvetően a Myspace generáció stílusikonja az újság szerint. Laza, tehetséges, sikeres, és elviselhetően jól tud viselkedni. A többek közt érettnek is titulált énekes lány ezzel olyan húzónevek közé került be, mint Scarlett Johansson és Lindsay Lohan. A Nagy-Brittaniában készült felmérések alapján, - nem meglepő módon - az európai hölgyek mindkét szavazáson számoltak a tengertúli férfiszépségekkel és hölgyekkel egyaránt.