Elton John összeházasodik barátjával

2004.03.03. 17:23
Elton John úgy döntött, oltár elé vezeti barátját, David Furnishet. Rosie O'Donnell amerikai leszbikus médiasztárhoz hasonlóan az exhibicionista popsztárt is felháborította Bush elnök alkotmánymódosítási terve, amely betiltaná a melegek házasságát. Rosie a múlt héten vette feleségül barátnőjét, Kelli Carpenter marketingigazgatót.
"Egy darabig fontolgattam a dolgot. Már voltam házas korábban, és nem igazán éreztem szükségét egy újabb köteléknek" - nyilatkozta Elton a New York Daily Newsnak. Elton John 1984-ben vette feleségül Renate Blauelt, négy évvel később azonban elváltak.

Berágott

A sztárnak Bush bejelentése adta meg a végső lökést: most úgy döntött, összeházasodik David Furnishsel. "Ha manapság nem támogatják azokat az embereket, akik egész életükre hűséget akarnak fogadni egymásnak, akkor elég beteg világban élünk" - mondta az exhibicionista popsztár.

Mivel Elton brit, Furnish pedig kanadai állampolgár, a házasságot Angliában fogják megkötni. Már csak arra várnak, hogy törvényerőre emelkedjen a polgári esküvőket szabályozó, nemrégiben elfogadott törvény.

Az 56 éves Sir Elton és a 40 éves Furnish tizenegy éve élnek együtt. Esküvőjükön várhatóan Arthur nevű cocker spánieljük is részt vesz, aki a hétvégi Oscar-partin gyémántokból kirakott Oscar-díjat ábrázoló nyakörvben jelent meg gazdái oldalán.