horoszkóp

Megbírságolták a színpadon szexelő környezetvédőket

2004.07.08. 14:38
Egy norvég természetvédő aktivista és barátnője szokatlan módon kampányol az esőerdők megmentéséért. A pár egy rockfesztiválon a Cumshot együttes koncertje alatt felment a színpadra és vad szeretkezésbe kezdett.
A Cumshots nevű együttes négyezer néző előtt lépett fel, amikor váratlanul a színpadon termett a meztelen pár, és hozzálátott jótékony célú pornóoldaluk reklámozásához - mi mással, mint egy közösüléssel.

Fuck for Forest!

Tommy Hol Ellingsen és barátnője, Leana Johansson a fuckforforest.com oldalt működteti, melynek bevételét természetvédelmi célokra fordítják. A látogatók 15 dollárért 30 napon át kísérhetik figyelemmel Tommy és Leana zabolázatlan házaséletét.

A pár azt reméli, példájukat követve ismert pornósztárok is felajánlják videóikat az oldalnak, mely így bővíthetné kínálatát. Az összes bevételt az esőerdők megmentésére szánják.

Az oldalnak jelenleg 200 előfizetője van, ez Elligsen szerint profit termeléséhez még nem elegendő, de remélik, a nagyobb nyilvánosság által jócskán megnő majd forgalmuk.

Színpadszex

Live act

A norvég TV2 információi szerint az aktivisták a Cumshot énekesével állapodtak meg az előre be nem jelentett fellépésről. Az ejakuláció pillanatát ábrázoló pornóképekről elnevezett zenekar előadása közben a pár besétált a színpadra, levetkőzött, és vad szeretkezésbe kezdett. Az aktus körülbelül tíz percig tartott, majd dolguk végeztével a pár levonult csápolni a közönség közé. Az eseményről hírt adó norvég TV2 nem szólt arról, hogy volt-e ejakuláció. Az akció közben egy táblán olvashatták a nézők, hogy amit most látnak, az mind az esőerdők érdekében történik.

A stílus az üzenet

"A mai környezetvédők tevékenykedése már közelebb áll a politikához, mint az ideológiához" - mondta el Elligsen a norvég TV2-nek. "Az üzenetünket stílusosan akarjuk közvetíteni."

Senki nem jelentette fel a pajkos aktivistákat, de miután elterjedt a híre a nyilvánosság előtt végrehajtott nemi aktusnak, nemcsak Elligsent és Johanssont, de a Cumshot tagjait is megbírságolták fejenként tízezer koronára (majdnem félmillió forint). Elligsen nem szándékozik kifizetni a büntetést. "Hát nem. Ez az összeg nevetséges. Nem fizetek, hanem bíróság elé visszük az ügyet" - méltatlankodott Elligsen.