A zsűri különdíjat ítélt eredeti témaválasztásáért és egy korjelenség hiteles bemutatásáért Papp Bojána, Tv és én című filmjének.

A film egy 36 éves, postai kézbesítőnőről szól. Alexa ránézésre teljesen átlagos életet él, naponta 8 órát dolgozik, postára jár, kiveszi, felveszi, bedobja a leveleket. De amint hazamegy, a "szürke eminenciásból", ahogyan ő hívja saját magát, átváltozik olyasvalakivé, aki a sztárok körül lebeg, az ő bűvkörükben él. Alexa minden nap megnéz valamit a televízióban. Az Esti Showdert, a Fókuszt, a Tényeket, a valóságshowkat, minden olyan műsort, amely a televíziós csatornák saját gyártásában készült.

Alexa az elmúlt 10 évben több száz televíziós műsor felvételén volt ott, így rendszeresen részt vesz az Esti Showder, a Heti Hetes, a Dáridó és a Mónika forgatásán. Friderikusz volt rajongásának első "tárgya", őt követte Fábry Sándor, majd Lagzi Lajcsi. Friderikusszal és Fábryval már megismerkedett, a sztárok maguk gondoskodnak arról, hogy egy-egy műsoruk felvételein ott lehessen Alexa. Sőt, az Esti Showderben közreműködőként is jelen volt már - az ő szíves-gyűjteményéből állította össze Fábry a Valentin-napi design-centert.

Alexa rajongása ellenére teljesen tisztában van azzal, hogy ha közelebb kerülne a tűzhöz, ha például dolgozhatna egy televíziós műsornál, lehullana a lepel, a tévé elveszítené a varázsát, összeomlana a mítosz. Ezért csak távolról imádja sztárjait, és gyűjt össze minden olyan relikviát amely hőn szeretett műsorvezetőihez kötődik.