A "Száraz éjszakák, derűs nappalok" Alapítvány információt és tanácsot nyújt azoknak a szülőknek, akik gyermekükkel közösen küzdenek az éjszakai bevizelés megszüntetéséért. Weboldalukon most online játékot indítottak, amelynek célja, hogy játékos körülmények között ébressze rá a gyerekeket és szüleiket a kezelés fontosságára. Erre a statisztika szerint különösen nagy szükség van: a mintegy 90.000 ágybavizelésben szenvedő gyerek közül mindössze néhány ezer fordul orvoshoz.

A betegség kezelése időigényes, ám létfontosságú, mivel a nem, vagy nem megfelelően kezelt betegség rombolhatja a gyerekek önértékelését, könnyebben válnak szorongóvá, bűntudatuk lesz és elszigetelődnek társaiktól. Az alacsony önértékelés pedig további pszichés rendellenességekhez és beilleszkedési zavarokhoz vezethet.

A Jó Éjszakát Játék egy interaktív módja annak, hogy az éjszakai ágybavizeléssel küszködő gyerekek megtegyék az első lépést a gyógyulás felé. A játékot a gyerekek szüleikkel együtt játszhatják, az egyes fordulókban hol a gyerekek, hol a szülők válaszolnak a feltett kérdésekre, és játékos módon tesztelik tudásukat. Eközben a játékos körülmények segítenek ledönteni azt a falat, melyet a gyermekek a betegségük miatti szégyenkezésből maguk köré emelnek.