VacsoraParti néven egyedülállók számára szervez testre szabott - internetes bejelentkezés révén működő - közösségi, társasági klubot egy vállalkozó szellemű médiamenedzser. A Vacsorapartik során 4 egyedülálló hölgyet és 4 egyedülálló férfit hoznak össze egy étteremben, ahol a vacsora mellett, kötetlen beszélgetés közben a nyolc ember könnyedén megismerheti egymást, és alakíthat ki baráti, üzleti, esetleg szerelmi kapcsolatokat.

Mint azt a szervező, Kukucska Ferenc elmesélte, frissen elváltként szerzett saját tapasztalatai alapján jött rá arra, hogy Magyarországon jelenleg nincs olyan kötelezettségekről és kötöttségektől mentes, nem feltétlenül társ-, hanem inkább társaságszervező klub, amely hozzásegíti az egyedülálló, elfoglalt, vagy csak túl visszahúzódó nőket és férfiakat társas kapcsolataik bővítéséhez. A VacsoraParti megszervezésének alapgondolata amerikai honlapokat böngészve ötlött fel benne, az Egyesült Államokban ugyanis jónéhány hasonló szolgáltatás működik szép sikerrel.

A házigazda fogadja és bemutatja egymásnak az érkező vendégeket, és elindítja a társalgást, majd gondoskodik arról, hogy a vacsora végén külön, egyéni számlát kapjanak a résztvevők fogyasztásukról, s a társaság is beszedje a neki járó részvételi díjat. (Emellett az első alkalommal egyszeri belépési díjat is kell fizetni, amely örökös tagságot jelent.)