A thaiföldi szexpiac nemcsak a brit férfiakat vonzza, hanem a nőket is. Csapatostul lepik el a pattajai és a bangkoki piroslámpás negyedek éjszakai lokáljait, és fizetnek azért, hogy fiatal és kisportolt thaiföldi fiúkat kapjanak. "Egy csomó lány jön ide, hogy thaiföldi férfiakkal szexeljen. Ez sokkal biztosabb, mint pasi után kutatni akármelyik bárban" - mondta a Daily Mirror című brit lapnak Ruth Evans, a 19 éves manchesteri lány, aki 20 másik honfitársnőjével együtt rúgott ki a hámból egy bangkoki férfibordélyban.

Egy helybéli fiúval mindössze 33 euróba kerül a szex egy egész éjszakára, s valamennyi örömfiút 4-5 hetente AIDS-szűrésnek vetnek alá. A thaiföldi férfibordélyok kuncsaftjainak jelentős része homoszexuális férfi, a fiúprostituáltak többsége azonban nem meleg, és egy érdeklődő hölgyvendéget mindig tárt karokkal fogadnak - írta a londoni bulvárlap.

"A férfiak mind vásárolhatnak maguknak szexet, mi miért ne tehetnénk?" - tette fel a kérdést egy másik angol lány, a 23 éves Carly Purdy. A piroslámpás thaiföldi lokálokat főleg kalandokra éhes fiatal nők keresik fel, de akadnak érettebb hölgyek is, akiknek tetszik, ahogy a szexben jól képzett thaiföldi fiatalemberek elhalmozzák őket gyengédséggel, és a fontosság érzését keltik bennük.