Elege lett a börtönlátogató közönség frivol öltözködéséből a Santa Fé-i büntetés-végrehajtó intézet vezetőségének: október 1-jétől szabályozni fogják, mit viselhet az a személy, aki beteszi lábát a zárt körletbe. "Olyan szerelésben jönnek ide, mintha klubba mennének" - adott hangot felháborodásának Kerry Dixon, a börtön új gondnoka. Dixon most dolgozik a börtönvisletet szabályozó kézikönyvön.

A tervezet szerint a jövőben tilos lesz mélyen kivágott, vagy túl rövid - kihívó - szerelésben, illetve kábítószerek elrejtésére alkalmas viseletben megjelenni a zártintézmény falai között. A részletező leírás szalon-, illetve börtönképtelennek minősíti a combközépig vagy feljebb érő sortot, a térd felett végződő szoknyát vagy ruhát, a lapszoknyát, illetve az olyan ruhaneműt, amely nem fedi el viselője deréktáját.

A kőszívű gondnok szerint mára annyira elfajultak az állapotok Santa Fé-i beszélőkön, hogy az őrök háta mögött időnként valóságos peep-show-k zajlanak az üvegen keresztül társalgó látogatók és a bentlakók között.