Augusztus 29-én, vasárnap 11 órától a Récsei bevásárló és szórakoztató központ és a Zöld Magazin Örökbefogadó napot szervez, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt és állatbarátot.

A rendezvényen lehetőség lesz az állatok örökbefogadására, de az is segíthet, akinek nem áll módjában otthonába fogadni a négylábú védencekből. A jelképes örökbefogadás egyre népszerűbb módja annak, hogy a rászoruló kutyákon és cicákon segíthessenek az állatbarátok. Akinek - akár fénykép alapján - megtetszik a menhelyek valamelyik lakója, jelképesen örökbefogadhatja őt és átvállalhatja (általa megszabott, akár egyszeri, akár havi rendszerességgel utalt összeggel) az adott állat tartási költségeit. Természetesen erről igazoló oklevelet is kap és jelképesen örökbefogadott kedvencét látogathatja, sétáltathatja is a későbbiekben, ha ideje engedi.

Időpont: 2004. augusztus 29. vasárnap, 11 órától. Helyszín: Récsei bevásárló és szórakoztató központ; 1146, Budapest, Istvánmezei út 6. (Thököly út - Dózsa Gy. út sarka, 7-es busz vonalán).