Budapesten a Városligetben és az Orczy kertben, valamint a megyeszékhelyeken és Csanádapácán, Csornán, Csorváson, Dombóváron, Jászberényben, Karcagon, Majosházán, Marcaliban, Mosonmagyaróváron, Nagyatádon, Nagykátán, Nagykőrösön, Orosházán és Sárváron várják azokat, akik fontosnak tartják, hogy tegyenek szívük egészségéért.

A helyszíneken szív-és érrendszeri kockázatszűréssel, egészségügyi tanácsadással, sport-programokkal, vérnyomás-, vércukor- és testzsírméréssel, orvosi tanácsadással, tájékoztató előadásokkal, bemutatókkal, családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket.

A Városligetben a szív-és érrendszeri kockázatszűrés és egészségügyi tanácsadás mellett Flora sétával, bócsabajnoksággal, sportvetélkedőkkel, Botafogo táncbemutatóval, koncertekkel, játszóházzal, játékos vetélkedőkkel, volt és mostani olimpikonokkal és olimpiai bajnokokkal, főzési tanácsadással, egészségtesztekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény háziasszonya Endrei Judit, az országos eseménysorozat fővédnöke Vizi E. Szilveszter.