Megnyílt Ausztria első, kizárólag nőknek szóló egészségcentruma, ahol a különböző szakterületek orvosai együtt keresik a gyógyírt a nők bajaira.

Az új egészségcentrum szolgáltatáskínálatának összeállításakor azokat a területeket egészség, esztétika, wellness vették figyelembe, amelyek a nőket leginkább foglalkoztatják. Így nemcsak több szülész-nőgyógyász rendel egy kupacban, hanem van dermatológia, ortopédia, plasztikai sebészet, belgyógyászat, dietetikai szakrendelés, pszichoterápia és személyiség-coaching is.

A Woman & Health azzal a céllal jött létre, hogy komplex, szakterületeken átívelő, személyre szabott terápiát nyújtsanak pácienseiknek. Így egy várandós kismamával például nemcsak a nőgyógyász foglalkozik, hanem belgyógyász, ortopédus, bőrgyógyász és pszichoterapeuta is végigkíséri terhessége kilenc hónapján keresztül. A stressz miatt kialakuló alvás-zavarok, állandó fej- és hátfájás, illetve kardiológiai problémák kezelésére távol-keleti masszázs, aroma- és színterápia valamint önismereti foglalkozás javallott.