Visákhápatnam indiai város hatóságai bántalmazott feleségek érdekeit tartották szem előtt, amikor olyan rendőrőrsöt létesítettek, ahol kizárólag hölgyeket alkalmaztak.

Az elgondolás szerint ugyanis a hölgyek nagyobb bizalommal fordulnak esetleg gondjaikkal rendőrnőkhöz. A várakozásokkal ellentétben azonban az intézmény az urak közt lett népszerű - olvasható a Pravda orosz napilap online kiadásában.

A férfiak valósággal megrohamozták a rendőrőrsöt, s akár órákat is képesek várni, hogy végre valaki meghallgassa panaszaikat. Mint kiderült, igen sanyarú az indiai férjek sorsa, akiket feleségük minden lehetséges módon megaláz. A hárpiák könnyelműen szórják a szerencsétlen férjük által verítékes munkával megkeresett pénzt, nem hajlandóak sem főzni, sem mosni hitvesükre, s ráadásul az ágyban is rendszeresen bojkottot hirdetnek.

A őrs vezetője szerint a férfiak azért fordulnak hozzájuk, mert nagyobb együttérzést remélnek egy rendőrnőtől, mint férfikollégájától. Az őrsön meghallgatják a panaszosokat, bár sérelmeik inkább pszichológusra, mint a rendvédelmi szervekre tartoznak.